Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 24 november 2013

Vrijwilligerswerk: De VVD en de PvdA maken u vandaag of morgen werkloos en overmorgen moet u, als tegenprestatie, verplicht vrijwillig werken..... ha! ha! ha! ha!

De brutaliteit van de hedendaagse politici is onbegrensd, zeker als ze van VVD, of PvdA huize komen. Afgelopen vrijdag in 'Vrijdagmiddag live' (Radio1 na 15.00 u.) de Amsterdamse VVD helleveeg Poot. Zij pleitte voor een straf, als mensen weigeren verplicht vrijwilligerswerk te doen: 3 maanden geen uitkering!!!!

Dus als gevolg van het beleid van Rutte 1 en 2 word je werkloos, je hebt pech, je zat pas een paar jaar in die baan, dus na een paar maanden, moet je van de WW naar de bijstand, want ook al werkte je in je voorlaatste baan 20 jaar, de duur van je uitkering hangt af van je laatste baan (trouwens, de totale duur van de WW wordt nog verder verlaagd, dat is voor het geval je wel 20 dienstjaren hebt opgebouwd!). Je 'krijgt' pas na één maand een bijstandsuitkering (want je werkloosheid heb je tenslotte aan jezelf te danken en niet aan het afbraakbeleid, gevoerd door VVD en PvdA)...).

Een uitkering, waar je net niet aan kapot gaat*, maar heb je hoge woonlasten, vette pech, verhuizen! Nu je die uitkering hebt en het adres van de dichtstbijzijnde voedselbank, word je verplicht om vrijwilligerswerk te gaan doen. Met een 'beetje geluk' mag je de thuiszorg van je buren gaan doen, je weet wel, het werk dat je als laatst betaalde baan had....... Kan je eindelijk wat terug doen voor de maatschappij, zegt 'mevrouw' Poot dan tegen u.............

Met andere woorden, u bent een parasiet, die op kosten van de samenleving, lui op de bank blijft zitten! Dank u wel mevrouw Poot!
Excuseer: godgloeiendegodverdomme!

Uiteraard gaat dit verhaal ook op voor de PvdA superhufter, rollatorslet Klijnsma.

*Je zou recht moeten hebben op een fatsoenlijke uitkering, u weet wel: 'fatsoen', dat woord waar politici de bek vol van hebben, maar waar ze in de praktijk geen bliksem van terecht brengen, integendeel: de onbeschoftheid en onmenselijkheid straalt er vanaf......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten