Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 29 november 2013

Marc Visch snapt niets van de ophef rond zijn Gordon

De Secretaris Omroep van de NVJ, Marc Visch, zat gistermiddag in het suffe Mediaforum van het duffe programma Lunch van de NCRV (Radio1 van iets voor half één, tot ongeveer 13.45 u.). Het gesprek kwam op de sociopathische imbeciel Gordon, die een deelnemer, van Chinese komaf, aan een dom tv programma, had gevraagd wat hij ging zingen: nummer 39 met rijst? (leuk hè.....). Een aantal mensen hebben inmiddels een klacht ingediend wegens discriminatie en kijk, dat snapt Visch niet. Hij had een verhaal over Friezen die het slachtoffer zijn van grappen, die je niet eens wilt horen! En Belgenmoppen dan? Ja, dat vindt Vischggggg ook niet erg, Visch vindt op dit gebied niets erg, zelfs niet als hijzelf onderwerp van spot is, Visch heeft tenslotte het uiterlijk van een rottende walvis.
'En de mensen worden overal maar boos om, neem nou pas die knecht van sinterklaas, ja ik durf zelfs z'n naam niet meer te noemen..........', aldus Visch, godgloeiendegodverdomme!!!!! (excuseer lezers met een zwakke ziel). Nou van zoveel rechts dom en heerlijk geweld, komt Jurgen van den Berg bijna klaar, dus hij gooide even in de groep, dat hij een foto van Gordon op zijn wc heeft hangen, één uit de 80er jaren, met lang krullend haar(!), die foto bedoel ik. En zo vervolgde van den Berg, ik vond Gordon ook heel leuk, want dat had Vischgggggggggg immers zojuist toegegeven. Je weet nooit waar 't goed voor is, tenslotte wordt Visch binnenkort Hoofd Collectieve belangen behartiging bij de Algemene Onderwijsbond....... Arm onderwijzende personeel, met zo'n hoofd, heb je geen lijf meer nodig.....

De NVJ laat over het vertrek van Visch weten: 'Bestuur en secretariaat zien het vertrek van Marc als een groot verlies voor de NVJ maar hebben alle begrip voor deze mooie stap in zijn carrière. We wensen hem hierbij veel succes.......' ha! ha! ha! ha! Je zou verwachten dat ze daar de vlag uitsteken, nu ze van deze flapdrol af zijn........ ha! ha! ha! ha!

Ik zit wel te lachen, maar eigenlijk is het natuurlijk om te janken, dat een vertegenwoordiger van journalisten, dit soort praat durft te uiten...... Hoewel ik steeds meer overtuigt raak, van het feit, dat het grootste deel van de presentatoren, verslaggevers en journalisten er alleen maar zitten, om de neoliberale schoftenmaatschappij te promoten, met af en toe een kritische noot, zodat de kijkers, luisteraars de idee hebben, dat het allemaal wel goed zit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten