Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 25 november 2013

Elias wil misschien wel stations met grote parkeerterreinen

Het lege VVD dingdonghoofd Elias was al een tijdje niet te horen of te zien in de media, dus bedacht hij een nieuw plan. Vanmorgen lanceerde hij dat plan bij BNR in de 'Topic': stations buiten de stad, met grote parkeerterreinen, om zo de automobilist te verleiden de trein te pakken (het is immers moeilijk, zo niet onmogelijk, om je auto bij de meeste stations in steden te parkeren). Elias heeft nog nooit van de fiets gehoord, maar dat is logisch, het zadel zou niet meer uit z'n vette reet te krijgen zijn. Maar toch is dat de beste oplossing, sterker met zijn achterlijke voorstel, maakt hij het OV, voor de niet autobezitter, nog vervelender, immers hun reis naar het station wordt nog langer. Natuurlijk is goed lokaal OV van het grootste belang en gelukkig kwam het OV binnen de steden nog even ter sprake, zo belde een man, die vertelde, dat hij twee trams moet nemen, om bij het station te komen met zijn koffers. Nou daar wil Elias natuurlijk ook wat aan doen..... ha! ha! ha! ha! De VVD heeft het lokale en regionale OV volkomen uitgekleed en de marktwerking doet dit vervoer ook al geen goed, lijnen zijn opgeheven en verlegd, zodat dit vervoer moeilijke te bereiken is en de burgers steeds langer moeten reizen ..... Tot drie keer toe, liet Elias, van Liempt en de luisteraar weten, dat hij de automobilist niet uit de auto wil halen... Nee veronderstel dat je wat doet voor de luchtkwaliteit in de steden en daarbuiten......

Zo waar, van Liempt had ook een woordvoerder van een OV klanten-organisatie, welke weet ik niet meer, er zijn er tegenwoordig een handjevol, deze vertegenwoordiger stelde, dat het veel belangrijker is, eerst te zorgen dat de trein een aantrekkelijk vervoermiddel wordt, zodat de automobilist eerder geneigd zal zijn, voor dit vervoer te kiezen. Nou, monkelend kon Elias daar wel mee instemmen, alleen zorgt zijn partij voor het tegenovergestelde, net als bij het regionale en lokale OV. De mensen worden de auto niet uitgejaagd, de VVD jaagt ze het OV uit en als je ziet hoeveel mensen gebruik maken van het OV, is het ronduit schandalig, dat er zo weinig wordt geïnvesteerd in het OV en dat nog naast de incompetente dure top van de NS, die een peperdure, waardeloze trein kocht! (zitten in die top trouwens nog politieke benoemingen?)

Elias moest nog even laten weten, dat hij een hekel aan activisten heeft, die snel hun punt willen maken...... Hé, vette gelatinepudding, wat dacht je van politici die punten willen maken, zoals jij en bijvoorbeeld het wanpresterende VVD stel Opstelten en Teeven, die de ene na de andere bruine stinkballon oplaten?!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten