Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 18 november 2013

Muzikaal recept voor fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden t.b.v. jongeren en tegen insecten met afstandsbediening

Voel je je rot, beluister de geneeskrachtige recepten van blogdokter en muziekdruïde P. Pisser. Kan je tegelijkertijd je geest verruimen en eens even lekker ontdoen van alle stoffige dogma's die daar door de jaren heen zijn genesteld, of die nu van je opvoeding, religie, of onderwijs komen, dan wel van daar door volgzame media ingepompte onwaarheden. Met een aantal sessies van de dokter ben je binnen de kortste keren een kritische burger, die zich nooit meer laat voorliegen, door wie dan ook!

De dokter liet vandaag één van zijn volgelingen het recept brengen, ik dacht dat hij weer 'ziek' was, maar nee, onze dokter zit weer eens in de cel, het schijnt, dat hij een heel grote bolus op het bureau van de uitgezakte, disfunctionerende VVD pad Opstelten had gedraaid, zodat in de woorden van de dr. er niet alleen een drol achter het bureau zit, maar ook één er bovenop, die laatste is dan wel intelligenter dan de eerste..... Toen hij bezig was, om met wat documenten aangaande paddo's en koffieshops, zijn reet af te vegen, werd hij ontdekt door de beveiliging en overgedragen aan de politie. Het schijnt dat hij bulderend van het lachen een in een politieauto werd gepropt (dat valt niet mee, met een vent van 2 meter lang en een meter breed!).
Maar gelukkig heeft hij dit keer voorafgaand aan zijn laatste avontuur, een recept gemaakt:
Als eerste: 'Mediterranian Blue', wereld muziek van rond de Middellandse Zee, een verzamelalbum met o.a. Calima Flamenca, Seba, The Arab orchestra of Nazareth, Nikos Xydhakis & Eleftheria Arvanitaki, Marina de Rosas e.a., prachtig, je krijgt wel weer meteen zin in de zomer, potverdikkie! Dan iets geheel anders, al is het zeker zonnig te noemen, een energiezetpil voor je oren: Bloc Party met 'Intimacy', jezus, dit is geniaal psychedelisch goed, de band heeft vele stijlen onder de knie en schuwt experimenten niet, mohohohóóóóóí!!!! Om weer een beetje tot rust te komen neemt Yeasayer het recept over met 'Odd Blood', een waanzinnig sterk, al eerder beproefd medicijn, psychedelische poprock, met folkachtige nasmaak, sjkit'r'nd!!! Nu naar on-Nederlands goede rapraga-Antiliano van Collection part one en het album 'Who's the man behind the mask??', genieten piepelzz!!! Sporen van de Antillen? Door met Wycleff Jean en 'Carnival Vol II' (memoires of an immigrant), uiteraard een waanzinnig mooi album, het zoveelste krachtige medicijn, zet je oren open en genieten maarrrrrrr!!!! Aansluitend het album 'Hurricane' van het geweldige mens Grace Jones, al is het dan wat kalmer dan haar werk uit de 70er en 80er jaren, de psychedelische ondertoon is hetzelfde, dat geldt ook voor de kracht, die ze uitstraalt op dit album, pet af! Práááááktiek!!!! We sluiten af met Gold Panda en nee, dat heeft niets met de slijmreis van Rutte, Timmermans en sufkop Ploumen te maken, die de dictators van China de aars hebben schoongelikt, het schijnt, dat Timmermans zelfs de gemummificeerde aars van Mao een tongbeurt heeft gegeven.... mmmmmm!
Nee, de geweldige psychedelisch-elektronische speeldoosdub, van de man die onder deze naam muziek maakt, hier met zijn debuut album 'Lucky Shiner', groots en héééél lekker!!!!
Tot de volgende sessie en uh, veel plezier!

                                                                                                                           BRAP!

BRAF!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten