Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 24 november 2013

Muzikaal recept tegen gedwongen vrijwilligerswerk

Alweer een nieuwe aflevering uit de serie geneeskrachtige sessies, van blogdokter en druïde Pietje Pisser, met zijn muzikale recepten. Verruim je geest met de recepten van de dr., het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is luisteren naar de door hem, geheel vrijwillig, opgegeven muziek. Na een aantal sessies, is je geest zover verruimd, dat je kan verdwalen in je geest. Zie door de recepten van de dr. hoe onze wereld wordt verkloot voor hebzucht, macht en geld, met als slachtoffers het grootste deel van de mensheid, dieren (in het wild, of het groot en dood gemartelde vee, in de intensieve veehouderij), het milieu en de natuur. Je zal na een aantal sessies ook begrijpen, dat je bepaald niet alleen bent, zoek geestverwanten en verzet je tegen dit dolgedraaide gekkenhuis.

Alweer werd het recept van onze dr. met een drone bezorgd, mijn buren waren niet blij met het getoeter van zijn pijporgelfiets, maar die drones vinden ze ronduit griezelig, voorzichtig vroegen een paar van mijn buren, of de dr. iets was overkomen, toen ik daar negatief op antwoordde, verzuchtte er een: "ik hoop wel dat hij snel weer op zijn oude vertrouwde manier langskomt, met zijn mooie draaiorgelfiets....." ha! ha! ha! ha! Dat was dezelfde buurvrouw, die hem al een paar keer vervloekte voor die fiets en de daarmee gepaard gaande 'pokkeherrie' (dat is tevens de titel van een album van The Ex uit 1985).
Ingrediënt 1: Nine Inch Nails en 'Year Zero', 1 grote bak knallende energie, prachtige psychedelische elektrorock, sterrruk!! Psychedelisch? Thievery Corporation met 'Radio Retaliation' waanzinnige psychedelische reggae en weet ik wat nog meer, sjkit'r'nd!!! En let op de teksten!! Door met de geweldige psycho-tranceshit op de verzamelaar '110 Below' (van het geweldige E.G. label), met bijdragen van o.a. Muslim Gauze, Brian Eno, Urban Dance Squad, Squid, Jah Wobble's Invaders of the Heart, e.a., een groots album!!! Vervolgens het hoofdgerecht van deze sessie: het krankzinnig mooie 'Orblivion' van (the) Orb, godverdegodver wat is dit sterk!!! Tot slot het machtige album 'Amok' van Atoms For Peace, magische ritmes op hypnotiserende crossworldpsychicshitterdeshit, jezus en wat een zanger en wat een bassist!!!!!
Veel plezier!

BRAF!


     BRAP!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten