Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 17 november 2013

Philippe Remarque, de Volkskrant is intelligent en kritisch, maar toch leuk.........ha! ha! ha! ha! Ja, 'Telegraaf leuk!'

Afgelopen week, was Philippe Remarque, de hoofdredacteur van de Volkskrant te gast bij BNR Mediazaken. Op de vraag van de presentator, dat: de Volkskrant zuur, kritisch en links was, dat is het nu niet meer hè? Stelde neoliberaal Remarque, 'nee, wel kritisch, maar rechts/links is niet meer van deze tijd' en in 'my tone of voice', zo vervolgde de hufter, 'de Volkskrant is intelligent, kritisch, maar toch leuk.....' ha! ha! ha! ha! ha! Net zo leuk als het haatzaai nieuwsblad de Telegraaf. Dat laatste zei Remarque natuurlijk niet, maar dat hij de Volkskrant vergelijkt met de Telegraaf, is wel duidelijk aan het aantal keren, dat deze krant werd genoemd.... Bovendien het enige dat je hoeft te doen, is deze 2 waardeloze kranten naast elkaar te leggen!

Veel over de 'nieuwe' digitale koers van de Volkskrant, Remarque was zo goede voorbereid op dit onderwerp, dat hij zaken als nieuw en uniek neerzette, die de presentator daarna tot een paar keer toe, weer moest corrigeren, als zijnde al bestaand in Nederland.

Vanmiddag was Remarque met zijn praatjes over de ter ziele gegane Volkskrant (qua kwaliteit) in Buitenhof, hier ook aandacht voor een Europese prijs die de Volkskrant kreeg voor de vormgeving, precies een prijs voor vormgeving, maar als het om kwaliteit gaat, is de Volkskrant een plaatselijk neoliberaal sufferdje geworden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten