Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 28 november 2013

Van Delden, de NSA lobbyist, is niet bang het bos ingestuurd te worden....... ha! ha! ha! ha! Nee, uit dat bos is hij nooit weggeweest!

Van Delden, opperhoofd van de CITVD (de 'onafhankelijk' toezichthouder op de geheime diensten) was afgelopen dinsdagmiddag te gast op Radio1 (na 15.45 u.). 'Er is geen drempel', zo liet hij het suffe VPRO presentatiestel weten, op de vraag, of hij echt alles mag controleren, van wat de AIVD en de MIVD doen, al liet hij weten, dat hij natuurlijk niet alles kan weten (?!?) ha! ha! ha! ha! Van Delden, die de aankoop voor 17 miljoen, van een Israëlisch computer afkijk en luister systeem, ARGO 2, terwijl de Kamer daar nog toestemming voor moet geven, deed deze aankoop af als: 'ach, de wet zal worden aangepast...' (waarna er 'geen vuiltje' meer aan de lucht is). Van Delden, zou als toezichthouder alleen al moeten weten, dat de politie met een Israëlisch computersysteem werkt, waar de Israëliërs zelfs meer toegang tot hebben, dan onze eigen politie*........ Bovendien had hij moeten zien, dat de Kamer niet op de hoogte was van die aankoop en hij had daarom de Kamer moeten waarschuwen.........

'Wij hebben een beperkt aantal mensen in dienst, dus we kunnen onmogelijk alles controleren', aldus van Delden, die sprak over een totaal van 6 of 7 mensen, ja dat is zo'n ongelofelijk aantal mensen, dat je als voorzitter onmogelijk zo maar het juiste aantal kan opnoemen...... ha! ha! ha! ha! ha! Van Delden ging verder: 'maar wij kijken wel of ze alles fatsoenlijk doen...' (de AIVD en de MIVD). Zowaar kwam één van de suffe presentatoren uit z'n slaap en vroeg, of van Delden niet wordt overstelpt met rapporten, zodat hij verzuipt in de gegevens (waardoor controle praktisch onmogelijk wordt). Nou daar is van Delden niet bang voor! Met 7 man, een organisatie als de AIVD controleren, met 1.500 medewerkers....... ha! ha! ha! ha! ha! Je snapt niet, dat er ook nog maar één persoon is, die deze kwast serieus neemt, onbegrijpelijk!!!

De effectiviteit van de AIVD wordt niet door Delden gecontroleerd, dat is niet de taak van de CITVD, dat is de taak van het ministerie, waaronder de AIVD valt....... ha! ha! ha! ha! ha! Ten eerste, een controle orgaan, dat de effectiviteit van een dienst niet controleert, is volkomen belachelijk, ten tweede is het belachelijk, dat een ministerie een eigen dienst controleert op effectiviteit, dat gaat nog verder dan de spreekwoordelijke slager en diens eigen vlees, die doet dat tenslotte niet met belastinggeld!

Tot slote zei van Delden nogmaals, dat hij niet het bos wordt ingestuurd, want dat zou hij merken...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat zei de voorzitter van de CITVD, die in een kranteninterview aangaf, voorstander te zijn, van het 'heilzame werk' dat de NSA heeft verricht, althans anders kan je het echt niet lezen, zeker niet na dit belachelijke interview.

Wat zijn de kosten voor de belastingdienst, van deze volkomen overbodige applausmachine van de AIVD en de MIVD?!

Het zoveelste bewijs, dat inspecties in Nederland verworden zijn tot een lachertje!!!!

Zie ook mijn eerdere bericht over deze zaak.

*Daarmee hebben o.a. de Israëliërs inzicht in alle politiedocumenten, beleidsvoornemens van de politie, enz. enz....... Dit is overigens al jaren bekend bij de politiek en de politie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten