Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 26 november 2013

Muzikaal recept voor het onder curatele stellen van de maffia lobbyisten Opstelten en zijn 'sidekick' Teeven

Gebruik de geneeskrachtige recepten van blogdokter P. Pisser om je dag op te fleuren, bovendien kan je na een aantal sessies, met deze recepten, je eigen situatie en die van een paar miljard andere wereldbewoners beter doorzien. Je zal beseffen, dat de huidige belabberde situatie waarin we ons bevinden, waar je constant te horen krijgt, dat we niet anders kunnen en dat er bezuinigd moet worden, juist is veroorzaakt, door de politici en andere topgraaiers, die je deze woorden voorhouden. Neem bijvoorbeeld de gezondheidszorg: i.p.v. het geld te halen, waar het gestolen wordt, bijvoorbeeld bij de farmaceuten en fabrikanten van medische apparatuur, die zich wezenloos verdienen, wordt het geld bij de onderlaag uit de portemonnee gestolen, zelfs voordat dit geld daar is beland....... De dokter wijst je een alternatieve weg, de weg van geluk, een goede gezondheidszorg, goede scholing voor allen en ook zeker een leefbaar milieu, zonder de gigantische uitstoot van gif in de lucht en zonder het onverantwoord plunderen van de aarde, alleen voor het geldelijk gewin van enkelen.

Vandaag kwam de dokter met een vette 'Jailhouse Rock' (op z'n 'Residents') uit zijn pijporgelfiets, mijn straat in. Vrolijk mopperend op het totaal disfunctionerend kleuterkabinet Rutte2, maar met name de volksverlakkers Opstelten en Teeven moesten het ontgelden, overhandigde hij mij het volgende recept:
Voorgerecht, verzorgd door Bill Haley and his Comets met het 2de deel van de driedelige box 'Rock The Joint' (jaaaa!), energieke, vrolijke rock & roll, met zelfs een 'When the Siants go.....', alleen noemde hij dit nummer 'The Saints Rock and Roll...' ha! ha! ha! ha! Over kometen gesproken, ik zag pas op BBC 4 geloof ik, een programma over komeet ISON, die in december 'langs' de aarde scheert, deze komeet met een staart van meer dan honderd kilometer, zal aan onze oostelijke hemel te zien zijn rond een uur of 4, 5 's morgens! Door met het recept: John Lennon en zijn album 'Rock 'n' Roll', een mooi vrolijk album, waar Lennon terugging naar zijn wortels!!! Dan Robert Gordon w/ Link Wray en het album 'Fresh Fish Special', ja het balletje Gordon durfde wel, toen hij de naam van Link Wray een stuk kleiner onder de zijn zijne op de hoes liet zetten, het had andersom moeten zijn, de legendarische gitarist Link Wray had er als eerste op moeten staan! Hij had tenslotte al meer dan genoeg pech gehad in zijn leven en was toentertijd al een legende....... Rock & roll? Dan heb je het al snel over The Cramps, hier met het album 'Stay Sick', geweldige psychedelische rock & roll van deze vrolijke sm band!!! We sluiten de rock & roll af met Silicon Teens en het (enige) album 'Music For Parties', de band zou 4 leden hebben, maar die rollen werden door acteurs gespeeld, Silicon Teens was een project van Daniel Miller, de oprichter van Mute Records. Het album bevat covers van rock & roll hits uit de 50er en 60er jaren, en is met synthesizers gemaakt, het is een schitterend album en de muziek is in een paar films gebruikt. Feesten? Dat konden en kunnen The B-52's als de beste, toch weer dik op rock & Roll geënte muziek, met zwaar psychedelische ondertoon, groots!!! Hoofdgerecht: vette psychedelische spacerock van Roxy music en hun legendarische album 'For Your Pleasure', jezus 't blijft geniaal na al die jaren!!! Nagerecht: de schitterende zwaar psychedelische retro van John Maus en 'We must become the pitiless censors of ourselves', een schitterend album, om het geheel mee af te blussen!!
Tot ziens en veel plezier!

                                                                                                                                                 BRAF!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten