Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 10 november 2013

Muzikaal recept voor huizen met een betaalbare huur en voor wetgeving, die ons recht op privacy volledig herstelt

Met de geneeskrachtige recepten van blogdokter en -druïde P. Pisser, verruim je niet alleen je blik, maar ook je geest (ha! ha! ha!). Bemerk hoe je na een aantal sessies, berichtgeving over politiek heel anders gaat zien, je doorziet de leugens bliksemsnel. De sessies van de dokter zorgen er voor, dat je daar niet depressief van wordt, maar dat je actie zal ondernemen, dat is veel makkelijker dan je denkt, er zijn miljoenen mensen op aarde, die het allemaal spuugzat zijn, de Occupy beweging is maar het topje van een enorme ijsberg! Trouwens, pas op voor de Occupy beweging, die zit bomvol vergadertijgers en je weet het, dat is de dood in de pot, diezelfde figuren blijken na verloop van tijd, uit te zijn op macht. maar doe vooral je voordeel met deze sessies en zegt het voort!

Weer enigszins uit de lappenmand, trof ik onze dokter, bij het ophalen van het volgende recept, hij was weer enigszins mobiel en weer bijzonder pissig, dit keer op onderwereld lobbyist Opstelten, die 'zijn' nu al mislukte Nationale Politie, de zinloze jacht op softdrugs laat voortzetten, daarmee de eerder genoemde onderwereld in de kaart spelend. Als hij werkelijk zo tegen drugs is, zou hij alcohol moeten verbieden (wat 'god' verhoedde!), immers deze harddrug is uiterst verslavend, kent een gigantisch aantal verslaafden in Nederland (en daarbuiten) en zorgt direct en indirect jaarlijks voor een gigantische schade!
Kortom onze ouwe toverkol is sterk aan de beterende hand!
Voorgerecht deze dag: The Ex en 'Joggers & Smoggers', een prachtig album uit 1989, een soort experimentele geluidscollage, met daarin juwelen van nummers verborgen, van punk tot punkfolk en af en toe Afrikaanse invloeden, prachtig!!! Daar sluit het album 'Cannibalism 2' van Can mooi achteraan, een compilatie album met nummers vanaf zo ongeveer het eerste album, van deze legendarische Duitse band, sjkit'r'nd!!!! LCD Soundsystem neemt de geluidsinstallatie over met 'This Is Happening' hun geweldige psychedelische, hypnotiserende album uit 2010, genieten piepelzz!!!! We nemen nu het OV en gaan met Jack White in zijn 'Blunderbuss', oh nee, dat kan niet, dat is geen bus, maar een geweer met korte loop! Maar een prachtig album, dat is zeker!! Tied veur Kap Bambino en 'Zero Life Night Vision', jezus christus wat een energie, heeeeeeerlijk!!!!! Tot slot The Mars Volta en hun grootse album 'Noctourniquet', zonde dat de band ter ziele is, want potverdepieleklatscher, wat is dit geweldig!!
Tot de volgende keer, of die daarna, zie maar!
Veel plezier!

                                          BRAF!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten