Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 11 november 2013

Muzikaal recept voor echt goede toegankelijkheid tot rechtsgang, ook voor minder bedeelde burgers......

Blogdokter en -druïde P. Pisser's supergeneeskrachtige recepten, worden wereldwijd, met veel succes gebruikt, tegen door de huidige maatschappij veroorzaakte depressies, of algehele malaise ten gevolge van een overdaad aan smerige streken en leugens, die politici, ondernemers, de financiële wereld en tot slot de media, de mensheid dagelijks voorschotelen. Verruim je geest, met de recepten van de dokter, doe er je voordeel mee en zegt het voort!

De dokter is weer helemaal opgeknapt na zijn aframmeling een paar dagen geleden, en kwam weer hard orgelfietsend mijn straat in scheuren, nog even tekeergaand tegen de sufferds, zoals hij ze noemt, Opstelten en Teeven, nam hij een trek van zijn waterpijp, keerde de fiets en liet een wolk, van niet mis te verstane, smeulende substantie, achter zich, die zich langzaam verbreedde en de straat een 'exotische' geur gaf......
Als eerste deze vandaagdag het verzamelalbum 'Extraplatte world 5', vreemde indo-Europese klanken van o.a. Mosa Sisic & The Gipsy Express (met veel frutsels boven de letters van het eerste deel), Comedia Mundi, Sivan Perwer, Bordunicum, Monika Stadler e.v.a., sluit je ogen een uur lang op deze muziek en laat je meevoeren, naar mooie, vreemde oorden, prachtig!!! Door met Oi Va Voi en 'Laughter Throegh Tears', een mooi album van vreemd genoeg een Londense band, de naam 'van de band is Jiddisch en betekent 'oh mijn god', de sfeer op het album is door de klezmer, Oost-Europees, het laatste nummer mag je wat mij betreft overslaan, de rest is 'gewoon' prachtig!!! Dan de vrolijke hypnotiserende muziek van Antonio Infantino met 'Tara 'n Trance', potverdetietenmannenplatjes, is dit godvergeten goed of niet?!! De hoogste tijd voor Andreas Stahel met 'Helix Felix', een groots album met eigen composities, alles wat je hoort, is zonder elektronica door Stahel live uitgevoerd, zonder gebruikmaking van overdubs, productie...... Don Li! Jezus op een brandend houtvlot, is dit ff goed zeg! Psychedelische jazz van eenzame hoogte!!! Nu het album 'Vacation' van Lichtenberg, geniale elektronica, een psychedelische trip, purachtig!!! Tot slot uit het 3 delige album van Bill Laswell & Material, het derde deel: 'Voice of Thunder - Speed Of Light', onnodig te zeggen, dat dit grootse muziek is, genieten maar!!!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

                                                                                BRAF!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten