Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 15 november 2013

Muzikaal recept voor het strafrechtelijk vervolgen van wanpresterende figuren als Wellink en tegen fascisten

Een nieuwe dag en toch weer een nieuw geneeskrachtig recept van de 'revolutionaire' blogdokter P. Pisser. Recepten waarmee je je geest kan verruimen en je horizon verbreden, wat wil je nog meer!
Op naar een betere wereld met de recepten van deze extraordinaire muziekdruïde!

Vanmorgen werd er gebeld bij mijn nederige stulp, i.p.v. de dokter, stond één van zijn volgelingen voor de deur, de dokter was in alle vroegte vertrokken om PvdA asostaatssecretaris Klijnsma en VVD minkukel Potters een gepaste verrassing te brengen, nadat dezen, volgens de dokter het 'arbeit macht frei' credo van stal hadden gehaald. Deze vertegenwoordigers van de klassenmaatschappij en een waardeloos klotekabinet, durfden een paar dagen geleden te opperen, dat gemeenten hun burgers in de bijstand te verplichte 'vrijwilligers' werk te doen, natuurlijk alweer een neoliberale maatregel die het plebs treft. Plebs dat werkloos werd van de opeenvolgende kabinetten Kok, Balkenende en vooral Rutte, waar de 2 voorgenoemde hufters, ofwel lid van 1 van de partijen zijn, dan wel onderdeel zijn. Als dat maar goed gaat, de verrassingen van de dokter 'zijn niet voor de poes!'
Ingrediënt 1:Jimmy Smith uit zijn 10 delige box 'Kind Of Smith' het album 'Imagination', jezus wat was de man snel en wat een heerlijke muziek, om na een drukke dag, deze lekker van je af te laten glijden, doe je ogen dicht en merk dat deze muziek uit 1957 al duidelijke psychedelische 'trekjes' vertoont, prachtig! De rest van het recept bestaat voor het grootste deel uit chemische Orbitaanse psychedelica, onlangs bezocht zijn hoge doorgeluchtheid Lucos Bravos Primeros de dokter, met een aantal albums die de dr. ofwel niet had, of was kwijtgeraakt, met dank aan en groet voor LBP, om te beginnen: 'Orbus Terrarum', het eerste deel van dit geweldige Orb album, jezus mensen, grootste psychedelische (e)lektronica, allemachtig!!!! We vervolgen met The Chemical Brothers en hun album 'We Are The Night', wat nog, dan verzuchten: 'heerlijk!!!' Door met Orbital en 'Halcyon', alweer waanzinnig mooie psychedelische elektronica, genieten piepelzz!!! Aansluitend The Orb en 'Metallic Spheres', alweer een goddelijk mooi album van deze legendarische geluidstovenaars, dit keer met medewerking van David Gilmour op de gitaar en stem, meer dan prachtig!!! Het tweede album, van dit album, met speciale 3D geluidseffecten, waarvoor je je koptelefoon moet opzetten, maar als je een beetje surround systeem hebt, lukt het ook heel aardig. Jammer dat Pink Floyd zo sleets is geworden, dat begon wat mij betreft met het onzalige album The Wall, een poging om maatschappelijke betrokkenheid te tonen, om daar vervolgens helemaal op binnen te lopen, je kon destijds geen kraakcafé of bioscoop bezoeken, of het album, dan wel de film werden getoond...... brrrrrr!!!! Tot slot: Shpongle met 'Are You Shpongled?', ongelofelijke goede psychedelische elektronica, zoals bijna het gehele recept, groots!!! Nou dat was een heftige trip, niet soms?!!
Tot de volgende sessie, veel plezier!

BRAP!                                                                                                  
                                                     BRAF!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten