Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 12 november 2013

Muzikaal recept voor een verbod op het martelen van dieren, per direct graag!

Met de recepten van blogdokter Pisser, ziet je wereld er na een paar sessies heel anders uit, niet meer de grote chaos, waar je je eerst walgend van afwendde, maar een chaos, waarin je duidelijk de machinaties van de machthebbers, ondernemers en de media kan ontdekken, waarna je door simpele analyse pas echt zal zien, hoe smerig voornoemde groepen bezig zijn. Alles in de zucht naar macht, geld en 'groei', waar alles en iedereen voor moet wijken. Je zal snel doorhebben, dat er velen als jij zijn, die niet alleen doorzien, hoe de wereld werkt, maar daar ook verandering in aan willen brengen. Doe mee aan de sessies, ze zijn gratis en hebben behalve het voornoemde, geen bijwerkingen.

Met 'Telstar' van de Tornadoes, keihard spelend, met de hoogste tonen piepend uit zijn pijporgelfiets persend, fietste de dokter vandaag mijn straat in. Nadat hij, stopte voor mijn voeten, zag ik de dokter, uit de hem meestal omhullende nevel, naar voren komen. Hij was voor de verandering weer eens helemaal in hippie kledij gestoken, al was het wel een winteruitvoering (hij is nogal kouwelijk, moet je weten), met een glimlach van oor tot oor, overhandigde mij het recept, sloeg mij op m'n schouder, zodat ik bijna door mijn knieën zakte, stapte op zijn pijporgelfiets en verdween even snel als hij gekomen was, weer uit mijn straat....... Ben benieuwd......
Voorgerecht: The Doors met hun eerste album, onnodig te zeggen, dat dit meesterlijk is, een ware klassieker, maar nu staat het er toch weer..... Honderd sterren wat mij betreft!!! De dr. vervolgt met Joy Division en 'Unknown Pleasures', alweer niet nodig...... en minstens zo klassiek intussen, prachtig!!! Door met Rausch en 'The Indi(a) Collection', psychedelische Duitse rock, van topkwaliteit!!! Met o.a. een ode aan The Velvet Underground, dus ook aan de onlangs overleden Lou Reed. Bauhaus verzorgt het volgende voorgerecht, met hun album 'Volume Two 1979-1981' een mooi compilatie album, waarop o.a. een paar 'disco-uitvoeringen' van twee covers: 'Third Uncle' en Ziggy Stardust', die wat mij betreft beter zijn dan de originelen, luister maar!!!! Voorhoofdgerecht: Morphine met 'Cure For Pain', jezus wat een krachtig medicijn is dit, allemachtig!! Hoofdgerecht: Frank Tovey & The Pyros met zijn album 'Worried Men In Second hand Suits', prachtige psychedelische rock/bluesrock/jazz, één van zijn vele geweldige albums, al is hij een beetje in mineur op dit album, al is het meesterlijk , net als zijn teksten, een ondergewaardeerd genie!!!! Tijdens dit album ging de Hammond B2 bel van de dokter (die heeft deze orgelgek onlangs zelf gemaakt, de bedoeling is, dat de de drukknop van de bel in een fractie van een seconde, de stemming van deze persoon meet en daarop een fractie van een seconde later, een van de vele nummers begint te spelen, die daarvoor in een speciale harddisk zijn ondergebracht (die ouwe toverkol zegt wel, dat hij geen smartphones en computerss in zijn huis wil, maar ondertussen hangt zijn huis vol met de nieuwste elektronische snufjes, die hij overigens meestal zelf in elkaar knutselt. maar goed de bel sloeg duidelijk op tilt. Geen wonder, het bleek LBP in hoogsteigen persoon te zijn. Deze preste de dokter het album 'Dub The Mighty Dragon' van The Meteorites af te spelen, de dr. heeft een zwak voor onze hoog doorgeluchte, vandaar dat hij gehoor gaf aan de vraag, iets dat hij zelden doet. Verdomd het sloot nog best aan op Tovey ook, al is dit een album dat bol staat van de slapvette lol, prachtige elektrofunkin'dub'n bass, dit album doet mij altijd aan de onvolprezen Huilende Rappers denken, gurrrrooooots!!!
Dat was het voor deze sessie, laat je niet koeioneren en vooral veel plezier!

BRAF!                                                                                                                BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten