Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 17 november 2013

Muzikaal recept voor het ontmaskeren van duurzame leugens en tegen de alom tegenwoordige klassenjustitie

Een 'verse' portie muziek van blogdruïde en dokter Pietje Pisser, volg de sessies van de dr. en verruim je geest, reis mee op de door hem bij elkaar gezochte, muziek in je eigen brein, daar heb je geen Fyra trein  of vliegtuig voor nodig, je kan desnoods op je bed gaan liggen, kom daar maar 's voor bij de KLM!

Met de geneeskrachtige recepten naar een nieuwe wereld, waar het geluk en de gezondheid van mens en dier ver voor gaat op winstbejag, macht en materialisme (het constante 'pushen' van mensen, zich meer rotzooi aan te schaffen, rotzooi waar mensen amper nog een halve dag van genieten).

De dokter bezorgde het volgende recept geheel en al vrolijk, wat hij de laatste keer heeft gedaan met Klijnsma en Potters weet ik niet, als je daar niet achterkomt via andere kanalen, kan je het wel vergeten, de ouwe zak houdt daar altijd z'n mond over, maar gezien zijn vrolijkheid, is dat beter afgelopen, dan zijn laatste poging Teeven een poets te bakken. Nu moest hij weer om een aantal ministers en staatssecretarissen lachen...... puntje puntje, daar dit meestal een teken is, dat hij ofwel een plan heeft uitgebroed, om het geteisem in Den Haag dwars te zitten, of dat al heeft gedaan, vanwege zijn zwijgzaamheid over die zaken, weet ik dat niet, maar als ik tot dat geteisem behoorde, zou ik iets beter opletten dan normaal......
Voorgerecht deze vandaagdag Fleetwood Mac en het legendarische album 'Then Play On', waanzinnig mooie psychedelische blues, folkblues, bluesrock van topniveau!!! (sommige teksten maar voor lief nemen, zoals 'Like Crying', kul van de bovenste plank, maar de muziek is prachtig). Vervolgens Alabama3 en 'Last Train To Mashville vol. 2', 'akoestische uitvoeringen van een aantal nummers van deze countryacidhouse band, ik ben nooit zo van 'unplugged' uitvoeringen, maar eerlijk, op deze plaat blijft een fiks deel van de psychedelische ondertoon 'gewoon' overeind, plááá'ktiek!!!! In tegenstelling tot Fleetwoord mac, zijn de teksten van Alabama3 'gewoon' van topniveau. Kojboj? (op de hoes van Alabama3): Hippie kojboj Neil Young & Crazy Horse en Psychedelic Pill', niets te veel mee gezegd, een prachtig album, van deze ouwe knar, ook al staan hier een paar nummers met suffe teksten op, niet op letten, de muziek is geweldig!!!! Kojbojs? Underworld met hun eerste album 'Underneath The Radar', een 'weinig' anders dan hun latere albums, maar onderschat 't niet en de psychedelische inslag van de band, ligt er al dik bovenop, gwoots!!! Aansluitend Autolux met 'Future Perfect' en dat is het, perfecte psychedelische acidelektrorock!!!! Tot slot het album 'Orbus Terrarum', het tweede deel van dit zoveelste magische album van The Orb, met remixes, minstens zo goed als het eerste deel, ongelofelijk goed dus, om niet te zeggen geniaal!!!!
Tot de volgende keheeeeer en véééééél plezier!


                 BRAF!

                                                                                                     BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten