Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 29 november 2013

Muzikaal recept voor het aan de ketting leggen van volksverlakkers als Julius Terpstra, Tang en Dijsselbloem

Blogdokter Pisser's wereldberoemde geneeskrachtige recepten, voor de vertwijfelde ziel, die de wereld niet meer begrijpt. Met het volgen van de sessies, door simpel de recepten van de dokter te beluisteren, zal je pijlsnel begrijpen, hoe het overgrote deel van de wereldbevolking in slaap wordt gehouden, door leugenachtige politici, de financiële maffia, de bouwmaffia, de farmaceutische oplichters, het grootste deel van de media en nog een andere sloot aan misdadige ondernemers, die mens, dier en aarde uitbuiten, puur en alleen voor geld en macht. Zoek daarna geestgenoten, die voor een deel deze recepten volgen, daar muziek bijzonder genezend werkt en probeer samen een andere wereld te scheppen.

Alweer per 'zeppelin-drone' werd mij het volgende recept bezorgd, toen ik het recept uit de daarvoor bestemde container pakte, klonk uit de bevestigde luidspreker, de stem van de dokter, die op afstand zat te lachen, hij bulderde zo te horen van de lach, tussen het lachen in hoorde ik hem hikkend Teeven noemen, die zijn zwaar sjoemelende collega, de VVD'er van Rey van advies had voorzien en daarna het gesprek heeft laten wissen en als klap op de vuurpijl een niet te controleren stroomstoring de schuld gaf!
Vandaag begint de dr. weer met een album van John Lennon, dit keer 'Live In New York City', een prachtig album natuurlijk!!! Nou die ouwe hippie heeft de smaak te pakken: Bob Dylan met zelfs 2 albums: 'Highway 61 Revisited' en Bringing It All Back Home', schtitterende muziek, uit de tijd dat Dylan er nog toe deed!!! En ja hoor, daar is 'ie weer: Tim Buckley met 'Lorca', maar godver wat is dit goed, psychedelische folkrockjazz van top niveau!!! Wat mooier dan Sad Rockets hierna? Welnu heel wat, maar niet in de laatste plaats Andrew Pekler, die onder deze naam en nog een paar andere geweldige muziek maakt. De naam Sad Rockets klinkt niet zo vrolijk misschien, hoewel? Deze muziek is zo mooi, dat je er vanzelf vrolijk van wordt, uiterst geniaal, om niet te zeggen schitterend!!! Tijd voor God's Own Medicine, uit sterrenstad Bajkonoer, met hun psychedelische retrocrossworldelektronica, een uiterst sterk medicijn, pas op voor overdosering! Erg mooi aansluitend: Astralasia met 'White Bird', geweldige, psychedelische dubstabreggae en weet ik wat nog meer, met een geweldige vertolking van het Crimson nummer 'I Talk To The Wind', en net als het vorige album, pas op voor overdosering, explosief spul!!!!
Dat was 't voor deze vandaagdag, morgen weer een andere, al is dat nu nog een morgendag, nog onbekend, of dit met of zonder recept is, de dokter schijnt erg druk bezig te zijn met 'verrassingen' voor bepaalde 'figuren'.
Veel plezier!


BRAFBRAP!
                                                                                                              BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten