Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 18 november 2013

Jorritsma, oftewel de VVD over uw zorg

Op 1 november jl. was de sjoemelende bouwburgemeester van Almere, Jorritsma, te gast bij Vrijdagmiddag Live, ze was daar om te spreken over haar pleidooi, dat burgers meer moeten doen voor hun zorg en meer zullen moeten betalen.
Jan Mom, de presentator, legde haar het geval van een oude hulpbehoevende vrouw voor, die niet wenst te bedelen voor hulp. 'Nou je kan kijken of ze geld heeft', zei hare ploertigheid, 'nee dat heeft ze niet', reageerde Mom. 'Nou dan moeten we kijken of ze familie heeft, die haar kan helpen met geld', maar ook nu was de reactie negatief. 'Nou dan krijgt ze zorg', zo besloot Jorritsma........ Maar of er eventueel buren, of familie, 'vrijwillig' gedwongen verpleging zullen moeten geven in de toekomst, gaf hare krenterigheid alweer geen antwoord.... 'Geen vastlegging in regels', zo denderde de trut door, want aan regels heeft ze een broertje dood, dat heeft ze meermaals bewezen, althans als het om haar zelf, of ondernemers gaat. 'Je kan niet meer zeggen, daar heb ik recht op', aldus Jorritsma en daar heeft ze natuurlijk een punt, als je je leven lang hebt betaald, voor het geval je ooit zorg nodig hebt, moet je natuurlijk niet verwachten, dat je die ook krijgt, bent u nou helemaal betoeterd?!!!

Jorritsma durfde haar moeder nog aan te halen, ze kwam er achter, dat die nog geld had toen ze stierf, dat had voor haar zorg gebruikt kunnen worden, daar moeten we het over hebben, aldus hare kwaadaardigheid....... Ja, de arme sloebers moeten weer levenslang uitgeperst worden en als ze een spaarcent hebben kunnen vergaren, moet die gewoon ingeleverd worden...... excuseer: godgloeiendegodverdomme! Ten eerste liegt ze, als ze zegt, dat ze niet wist, dat haar moeder spaargeld had, of ze moet het mens, de laatste 20 jaar van haar leven niet hebben gezien. Ten tweede: als haar moeder gebruik heeft moeten maken van gemeenschappelijke middelen, moet ze zich doodschamen, zij is intussen minstens miljonair (slapend eigenaar van een bloeiend bouwbedrijf, dat wonderlijk genoeg, hele goede zaken ging doen in Almere, sinds zij daar burgemeester is), gezien dat familiebedrijf, is zij niet alleen voorzien van een vette kluis, dubbel schande dus, als deze familie, hun moeder hebben laten verzorgen op kosten van de gemeenschap!! Nee, simpele mensen, die zich werkelijk kapot hebben gewerkt en daardoor zorg nodig hebben op hun oude dag, mag je gerust openbaar uitkleden, jezus wat een rotschoft!!!!

Intussen heeft PvdA rollatorslet Klijnsma, met de hulp van VVD aso Potters, duidelijk gemaakt, wie de ouderen en hulpbehoevenden straks moeten gaan helpen, als de professionele zorg op straat is gedonderd: de bijstandsgerechtigden, die eerst door Balkenende 4 en Rutte 1 en 2 werkloos zijn geworden, moeten straks verplicht vrijwilligerswerk gaan doen..............

Geen opmerkingen:

Een reactie posten