Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 26 november 2013

Big Brother: Ivo Opstelten!

Afgelopen zaterdag in de Tros Nieuwsshow (u mag gerust Kots Nieuwsshow zeggen hoor), voor 9.00 uur, een gesprek met een aantal disciplines (o.a. een internet deskundige en een advocaat) over het NSA afluisterschandaal.

Dirk Poot, internet deskundige, vertelde tot slot over een nieuw computersysteem, 'ARGO 2', dat Opstelten buiten de Kamer om heeft besteld. Het enige doel van dit systeem is om al het internetverkeer op te kunnen slaan, waarna er inlichtingen van worden gemaakt. Dit systeem is te vergelijken met het illegale PRISM programma in de VS.

Van Delden, de voorzitter van de CITVD, de 'onafhankelijke' toezichthouder op de inlichtingendiensten AIVD en MIVD, heeft 2 jaar lang gezwegen over de aankoop van dit systeem, dat maar liefst 17 miljoen euro heeft gekost, van Delden had dit als toezichthouder aan de Kamer moeten melden. Het meest schunnige in deze zaak, wat betreft de CITVD, is de reactie van deze organisatie op de ophef rond deze zaak: 'de diensten kunnen hun gang gaan, de wet zal toch wel worden aangepast.....' excuseer: godgloeiendegodverdomme! Van Delden is dus allesbehalve onafhankelijk! Dit alles, terwijl de Kamer nog moet beslissen of ARGO 2 aangeschaft mag worden.......

Zoals u al heeft begrepen, speelt de uitgezakte VVD pad, de zwaar disfunctionerend minister van 'Veiligheid' en Justitie, Opstelten, voor de zoveelste keer een bijzonder kwalijke rol, deze knuppellul denkt werkelijk dat hij alles maar kan flikken...... en gezien zijn aanblijven, in het afbraakkabinet Rutte 2, heeft hij nog gelijk ook!!!!

ARGO 2? Ach, het is als met de Commissie Stiekem, een democratische verkrachting, waar schande, oh schande, de SP aan meewerkt tegenwoordig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten