Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 22 november 2013

Justus van Oel heeft schijt aan de CO2 uitstoot

Dat Justus van Oel weinig weet heeft van luchtvervuiling, wisten we al, daar voegde hij vanmiddag op Radio1, met zijn column in Vrijdagmiddag Live, nog een fikse schep hufterigheid aan toe. Van Oel maakte zich druk om, een discussie in Vrijdagmiddag Live, vorige week vrijdag tussen GroenLinkser van Tongeren en PVV'er de Graaf, het betrof hier de klimaatverandering, die volgens de Graaf niets met menselijk handelen te maken heeft (dat zeedieren bijvoorbeeld door de te grote ophoping van CO2 in zeewater* uitsterven, zal dit lid van de 'diervriendelijke' beweging PVV aan z'n reet roesten).

Volgens van Oel kan je niet bewijzen, dat de mens verantwoordelijk is voor de klimaatverandering, dus ook niet voor het tegendeel. Daar denkt het grootste deel van de deskundigen iets genuanceerder over, dan de conclusie die van Oel trekt. Maar goed, met de uitstoot van CO2 wordt niet alleen het klimaat bedreigd, het maakt jaarlijks wereldwijd miljoenen slachtoffers, slachtoffers die vroegtijdig overlijden en kinderslachtoffers, die (chronische) luchtwegklachten ontwikkelen door die CO2 uitstoot (en de andere troep, die vooral door auto's wordt geproduceerd). Dat laat het 'intellect' van Oel koud, laten we vooral lekker doorgaan met de aarde onleefbaar te maken!!!

Verder maakte de zak van Oel zich pissig over GroenLinks, vanwege inconsequent gedrag, GroenLinks zou 10% van de Noordzee vol willen plempen met windmolens, maar tegelijkertijd geen aantasting van het zeemilieu wensen. Ik kan me dat niet voorstellen, hoewel GroenLinks een uiterst leugenachtige partij is, die zo ongeveer alle idealen van de partijen, waaruit deze neoliberale partij bestaat, overboord heeft gegooid. Men zal bij GroenLinks, als bij een groot deel van de Nederlanders wel weten, dat de basis van die molens juist kweekplaatsen voor allerlei zeedieren zijn.
Van van Oel kan je niet verwachten, dat hij dit weet, dat is meer dan duidelijk, jezus wat een nitwit!

*Zeewater neemt o.a. CO2 op.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten