Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 20 november 2013

De Voedsel en Warenautoriteit kreeg alweer een dikke onvoldoende

Ik heb het hier al vaker gesteld, de VVD, de PvdA, het CDA en D66 hebben de inspecties op van alles en nog wat, teruggebracht tot een zwaar ondermaatse organisatie, de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit. Dit alles vanwege die 'vermaledijde regeldruk', gevolg een groot aantal doden, neem de vuurwerkramp in Enschede, het Hemeltje in Volendam, de ramp bij ChemiePack in Moerdijk, de slachtoffers van de Q-koorts en de talloze voedselschandalen. Bij die laatste kan het 'zalmonella' schandaal, salmonella bacteriën in zalm, vorig jaar worden opgeteld. Niet alleen weet de VWA niet te voorkomen, dat dit soort besmettingen nog plaats vinden, maar ook bij de maatregelen die genomen werden, na dit gebeuren vorig jaar, bleef de VWA zwaar in gebreke, de VWA had direct alle producten met die besmette zalm uit de winkels moeten laten halen, maar bleef daar in gebreke. Gevolg 1.200 besmettingen, 4 doden en 30 mensen, die chronische klachten over hebben gehouden aan het eten van die zalm en bepaald geen geringe chronische klachten........

De hoogste tijd, om de VWA als de donder voldoende menskracht te geven en de organisatie op te splitsen in een aantal organisaties, met specifieke disciplines en taken!

Mijn advies aan u: stop met het eten van vlees en vis, het zal niet alleen uw gezondheid ten goede komen, bovendien spaart dat het de natuur en het milieu, is het de oplossing voor het wereldvoedselprobleem en bespaart u alleen in Nederland al een half miljard dieren een vreselijk leven en een zelfde dood!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten