Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 14 november 2013

Muzikaal recept voor eindelijk eens een goed kabinet en als waarschuwing tegen het fascisme in Europa

Meer plezier in je leven met de geneeskrachtige recepten van blogdokter en muziekdruïde P. Pisser! Bovendien bereik je na een aantal sessies van de dokter een verruimd bewustzijn, mocht je dat nog niet hebben. Enig 'nadeel', of bijwerking zo je wil, is een doorgronding van hoe het geteisem, ondernemers en politici, onze aarde in hoog tempo naar de kloten helpt, ondernemers die de politiek in hun macht hebben, politiek die daardoor allesbehalve slachtoffer is, maar collaborateur, die 'netjes' zorgt dat het ondernemersgeteisem ongestoord, met bescherming van diverse overheden, zijn gang kan gaan....... Gelukkig hoef je daar allesbehalve depressief van te worden, er zijn genoeg tegenkrachten bezig, tegenkrachten die alle steun kunnen gebruiken in hun verzet, dus wat let je en sluit je aan!!!

De dokter was allesbehalve in goede stemming en met zware orgelklanken uit zijn pijporgelfiets arriveerde hij bij mijn deur. Al snel bleek de oorzaak van zijn ongenoegen: PvdA slaapbol Asscher, die durfde te zeggen, dat Nederland, of de politiek allesbehalve racistisch zijn, hoewel heel boos op deze flapdrol, moest hij onbedaarlijk lachen, waarna hij een citaat van Asscher aanhaalde, waarmee deze onmiddellijk zijn eigen verdediging naar de prullenbak verwees: "Je moet terechte kritiek op migratie, niet verwarren met racisme...' Inderdaad wat een enorme domme lul, hoe krijgt de hufter het uit z'n strot?!
Het recept: om te beginnen: Musorgsky (net als bij Putin prefereer ik de 'u' in de naam, als 'oe' klank, een combinatie die volgens mij niet bestaat in de Russische taal.) met Pictures at an Exhibition' en 'A Night on the bare mountain Khovanshina', zoek maar een orkest, die van de dr. is van het Sofia Filharmonisch Orkest met Ivan Marinov als dirigent, prachtig!!! Niet zo aansluitend: Stevie Be Zet met 'Archaic Modulation', geweldige elektronica met psychedelisch, hypnotiserende werking, grohohóóóóts!!!Nog zo één: The Future Sound Of London en 'Papua New Guinea', 8 remixes van dit nummer, maar dat zou je amper zeggen, wat nog verder te zeggen, dan jezus wat een sterk medicijn!!! Vervolgens het on-Nederlands mooie OB 1, een album met dezelfde titel en bij mijn weten het enige werk van deze mensen, althans onder deze naam, een lange trip, genieten mensen!!!
We vervolgen onze reis met Herbie Hancock, met één van zijn mooiste albums: 'Dis Is Da Drum', psychedelische rockfunkin'jazz (met een pittige Afrikaanse saus) van de bovenste plank en daar nog een plankje boven!!!! Nog meer da drum? John Hassel and Bluescreen met hun album 'Dressing For Pleasure', wahnsinnhafterchristusvomholz!!!!!!
Dat was het voor deze sessie, de volgende komt ongetwijfeld later!
Veel plezier!

                                            BRAP!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten