Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 6 januari 2014

Julius Terpstra wil met het hele CDA naar Sotsji

Afgelopen vrijdagmiddag was de voorzitter van het CDJA, 'zeg maar' (smegma) de nieuwste 'christen' oplichter van het CDA, Julius Terpstra te gast op Radio1 (rond 15.15 u.) om in debat te gaan over het wel of niet naar Sotsji gaan. Terpstra kwam om te beginnen met de openbaring dat hij een sportfan is en dat de Olympische Spelen een sportief festijn is..... Alleen dat woord 'festijn' uit de bek van zo'n snotneus, is al om je te bescheuren. Willem Alexander ('ons' nationale waterhoofd) is erelid van het IOC (u weet wel, een club enge steenrijke misdadigers), dus die moet wel gaan, aldus de parmantige kwast Terpstra. Tot minstens drie keer toe, moest de jonge volksverlakker Terpstra de luisteraar laten weten, dat de mensenrechten hem zeer aan het hart gaan. We moeten naar Sotsji gaan om de Russische homo's te steunen, was nog een geweldige uitspraak van dit leeghoofd........ Het is dat 't zo triest is, anders zou je je werkelijk doodlachen. Natuurlijk weer het argument van die arme sporters die zich zo lang hebben voorbereid, maar wat is erger: een voorbereiding op één sportief evenement, dat niet doorgaat, één evenement uit de lange reeks van sportieve evenementen in het leven van een topsporter, of de jacht op homo's, die zelfs worden vermoord in de straten van Rusland?

Laten we niet vergeten, dat Hitler homo's alleen om hun geaardheid wilde uitroeien en daar al een 'goed' begin mee had gemaakt........ Als het 1936 was geweest en de voorstanders, die naar Sotsji willen, hadden toen geleefd, met de kennis, van wat er nog te gebeuren stond, waren ze ook tegen een boycot voor de Spelen in Berlijn geweest, zoveel is zeker.

Dan het argument dat sport niets met politiek te maken heeft, daar geven de foute regimes het bewijs van het tegendeel, zij gebruiken de Olympische Spelen om goede sier te maken in de wereld. Hitler deed dat, evenals de Chinezen dat een paar jaar geleden ook gedaan hebben. In China is door de Spelen geen bliksem veranderd, zoals de voorstanders van 'wel gaan', voorafgaand aan die Spelen beweerden, behalve dan voor de Chinese inwoners die uit hun huis werden gezet, dat gebulldozerd werd, de velen die omkwamen bij de bouw van de stadions en de Chinese burgers die tegen de Spelen waren, zij werden adequaat vervolgd, door het tirannieke Chinese bewind...... Als er nog iemand is, die denkt dat Sotsji geen prestige object van Putin voor Putin is, moet deze zich snel laten nakijken.........

En Willem Alexander? Deze lamzak moet zich schamen dat hij nog lid is van het IOC, nadat die club griezels beslisten om naar Rusland te gaan!!!!! Trouwens heeft WA nog de hand gehad in die beslissing?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten