Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 20 januari 2014

Fallujah een 'vergeten' bloedbad

Nu het Iraakse Fallujah in handen is gevallen van 'Al Qaida' (een makkelijke naam, als het westen een bestuur niet mag), komt er weer een hoop stront naar boven over de aanvallen van de VS op deze stad. Zo was op BBC World Service te horen. hoe de VS huishield in Fallujah, nadat 4 huurlingen van Black Water in 2004 waren doodgeschoten en hun verminkte en verbrande lichamen aan een brug werden opgehangen. Een artsenstel, dat toevallig in de buurt van de stad was, besloot toen de VS met de 'schoonmaakactie' begonnen was, naar het plaatselijk ziekenhuis te gaan, om hun hulp aan te bieden, toen zij daar arriveerden was het ziekenhuis veranderd in een mortuarium, overal lagen lijken, van baby's, kinderen, vrouwen, ouden van dagen en mannen, die laatsten werden door de VS natuurlijk meteen aangeduid als opstandelingen.... Soldaten van de VS executeerden overigens gewonde strijders, waar zij ze tegen kwamen, praktijken volgens het SS handboek......

De artsen vertelden over hun moeilijke taak in die dagen en wie denkt, dat zij uit haatgevoelens tegen de VS hun verhaal vertelden aan de verslaggevers van de BBC...... Jammer voor u, de 2 wonen en werken nu in de VS! Daarmee overigens aangevend hoe hopeloos de situatie nu in het grootste deel van Irak is, veel hoogopgeleiden zijn onderdeel van een paar miljoen andere vluchtelingen, natuurlijk is het voor deze groep makkelijker te vluchten, ten eerste omdat ze vaak wel geld achter de hand hebben, bovendien is het voor hogeropgeleiden een stuk makkelijker elders een baan te vinden. Een grote leegloop van mensen, die het land zo nodig heeft. Daarnaast zeggen 'we' in het westen telkens weer dat onze landen overvol zitten, maar als het om hoogopgeleiden gaat, is er ineens ruimte zat.............

Irak is met dank aan het westen verwikkeld in een bloedige burgeroorlog, men had kunnen weten wat het resultaat was, maar een stel psychopaten aan de top in de VS, die de idioot George W. Bush in hun macht hadden, moesten en zouden de olievelden van Irak veilig stellen voor het westen. De dodenteller staat intussen dik boven de 1 miljoen slachtoffers, dat hebben we even goed gedaan hè?!!
George Bush en de kliek die aan de touwtjes trok in de VS, zouden vervolgd moeten worden voor terrorisme en zware misdaden tegen de menselijkheid, dat geldt trouwens ook voor Balkenende en de Hoop Scheffer, die Nederland betrokken in die illegale oorlog!!!

Zie ook: 
'BBC World Service met geschiedvervalsing over strijd in Iraaks Fallujah' (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over o.a. Fallujah)

'Mosul 'zal met precisie ontdaan worden van de terroristen, inclusief een minimum aan burgerslachtoffers.......'' (en zie de links naar meer artikelen over de strijd tegen Mosul in dat bericht)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten