Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 15 januari 2014

MKB Brandstof, laat u geen oor aannaaien door deze oplichters!

Dit bericht is grotendeels een herhaling, teveel mensen stappen blindelings in de oplichterspraatjes van MKB Brandstof, een aan MKB Nederland gelieerde organisatie:
Het is weer zover, de grootste reclamekwijl is weer terug op de radio, de zogenaamde Tom de Ridder van MKB Brandstof. 'U vraagt zich natuurlijk af waarom', zo luidt één van die reclames, 'nou simpel, omdat het nog steeds een hoop gedoe is om je BTW terug te vragen........' ha! ha! ha! ha! Als dat te moeilijk is, moet je niet ondernemen! In een andere spot durft de imaginaire klootzak de Ridder te stellen, dat hij vanwege zijn 'functie' veel bij ondernemers over de vloer komt en dan 'van veel ondernemers het excuus krijgt, dat ze de oplichters tankpas van MKB Brandstof nog niet hebben, daar ze geen tijd hadden om het te regelen......' Die ondernemers worden dan ook nog eens vermanend toegesproken, door de reclamekwijl! Ja ja, glashard liegen, reken maar dat er genoeg dombo's zijn, die denken, dat die de Ridder echt bestaat.......

Maar ook ZZP'ers worden in een andere spot aangesproken, je zou denken dat je verdoemd bent, zonder die klote tankpas....... Alsof een groot deel van de ZZP'ers het vel al niet over de oren wordt getrokken en vooral deze totaal zinloze tankpas moeten aanschaffen! Nog één: met die nationale tankpas mag je overal tanken, 'tankstation proof'....... ha! ha! ha! ha! Ja zonder ook, dan hoef je daar niet eens over na te denken. Deze spot zit zo infantiel in elkaar, dat de zak zegt, dat je overal mag tanken, als het moet langs de snelweg, maar als het kan ook bij goedkope onbemande tankstations.... Jezus christus! Ja, als je met dat soort vragen worstelt als ondernemer, moet je vooral naar MKB brandstof gaan, dan weet je zeker, dat het faillissement niet lang meer op zich laat wachten.....

Niet doen dus, sterker bent u niet in het bezit van deze tankpas, maar wel lid van MKB Nederland? Zeg het lidmaatschap maar onmiddellijk op, MKB Nederland, laat de oplichters van MKB Brandstof reclame maken met de kleuren en het logo van MKB Nederland, dat legitimeert die oplichtersbende ook nog eens, bovendien geeft dat een soort valse garantie, dat het wel goed moet zitten......... (mocht je denken, dat MKB Nederland wel een betrouwbare organisatie moet zijn.....). Trouwens met minder dan 50 werknemers heeft u toch al niets aan MKB Nederland, ze doen geen 'bips' voor u!


En u weet het! Als u deze 'de Ridder' tegen het lijf loopt, inpakken, voldoende frankeren en opsturen naar Bratsk, Siberië! Alvast mijn welgemeende dank!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten