Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 22 januari 2014

Spakman durft D666 de les te lezen over huurwoningen........

De zelfgebreide valsrode PvdA trui Spekman was afgelopen zaterdag te gast in Tros Kamerbreed. Deze kwast bemoeit zich ook met de komende gemeenteraadsverkiezingen, waarvoor de PvdA op diezelfde dag de aftrap deed in Utrecht. Dat was een makkelijke aftrap voor Spekman, hij woont in Utrecht, alleen lullig dat hij het meteen liet afweten, vanwege zijn deelname aan Kots Kamerbreed. Het is natuurlijk al volksverlakkerij, als Tweede Kamer politici, hun kop op straat laten zien, om daarmee kiezers te ronselen voor gemeenteraadsverkiezingen, als je het dan ook nog laat afweten...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! 'Ik voer oprecht campagne', aldus de PvdA volksverlakker. Spekman moest nog wel kwijt, dat hij zelf in z'n dienstauto rijdt, hij heeft geen chauffeur nodig, want hij vindt het wel fijn, om met 100 km./u. langs Utrecht te scheuren (de PvdA heeft geen moeite met het verhogen van de snelheid naar 100 km./u. op 80 kilometerzones en vindt het normaal dat de gezondheid van burgers, die naast die zones wonen, daar onder te lijden heeft...). Waarom heeft een zak als Spekman eigenlijk een dienstauto nodig? En als dat niet anders kan, zou Spekman ook kunnen denken, dat hij met een chauffeur zorgt voor een extra baan....... Het was duidelijk dat Spekman wel erg blij met zichzelf was, hij doet het zonder chauffeur......

Spekman durfde D666 de les te lezen, deze partij wil de arme bewoners de steden uitwerken, om ze in aparte wijken, met alleen sociale huurwoningen, onder te brengen....... Terwijl de PvdA akkoord ging met een inkomensafhankelijke huurverhoging, met huurliberalisatie en met een minimale huurverhoging van 4% per 1 juli 2013 en eenzelfde minimale verhoging per 1 juli dit jaar, ook voor de armste huurders. Natuurlijk roept Spekman* dan meteen, dat die huurders extra huurtoeslag krijgen, maar deze bedrieger,  weet dondergoed, dat die mensen er alsnog netto op achteruitgaan!!!
Huurliberalisatie, u weet wel, de wil van Rutte2 (inclusief CDA, D666, GL, CU en SGP) om de huurprijzen op het achterlijke, veel te hoge prijsniveau van koophuizen te brengen en daarmee de huizenbubbel in stand te houden. 'Scheefwonen' is hoofdzakelijk veroorzaakt, door PvdA wethouders, die in de grote steden, een gigantisch aantal echte sociale huurwoningen hebben laten slopen en daar, samen met de bouwmaffia, veel te weinig en veel te duur voor hebben teruggebouwd....... Scheefwonen? Een huis dat ooit 70.000 oude guldens heeft gekost, kan nooit tot 200.000 euro in prijs oplopen, tenzij er zwaar wordt gesjoemeld en gekloot door politici en de bouwmaffia!!!

Wilt u bij de komende gemeenteraadsverkiezingen en EU verkiezingen PvdA stemmen? Denk a.u.b. eens na.......

*Spekman, die de PvdA een 'sociaal-democratische' partij noemt, terwijl de jongeren afdeling van de PvdA 'Jonge Socialisten' heet..... ha! ha! ha! ha! ha! Uiteindelijk is deze partij een ordinaire neoliberale partij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten