Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 20 januari 2014

Blok is zo groen als een kraai

Gistermorgen in Vroege Vogels een gesprek tussen de presentator, slijmbal Bentveld en de zwaar disfunctionerend minister van Wonen, VVD houtenkop Blok. De hysterische vogeltelling was bezig en telefonisch werd Blok gevraagd wat hij gezien had, Bentveld's kwijl liep bijna in de telefoon. 'heeft u de vogels extra gevoerd, voor de telling? 'Nee hoor dat hoeft pas als het gesneeuwd heeft, aldus de 'vogelaar' Blok, u hoort het, hij heeft er echt verstand van, net als van zijn functie in Rutte 2*........ha! ha! ha! ha! 'U wordt gezien als de groenste politicus van de VVD', aldus Bentveld, die het over de bouw van huizen had, waar door de manier van bouwen, de vogels geen nestruimte meer kunnen maken bij de goot e.d., of Blok daar iets aan kon doen. Nee hoor daar doet de groenste politicus van de VVD (ha! ha! ha! ha!) niets aan, dat doen de mensen zelf wel, met voederhuisjes en nestkasten......... aldus het leeghoofd, die van dit feit duidelijk niet op de hoogte was, terwijl praktisch elke Nederlander, dat desgevraagd zo oplepelt..... Nog afgezien van het onzinantwoord van deze vakidioot..........

*Al moet ik zeggen dat hij voor de VVD een waar succes is, de armsten wordt de laatste centen uitgeperst, via veel te hoge huren; een inkomensafhankelijke huur, terwijl de VVD niets van inkomensafhankelijkheid moest hebben, toen het over de zorgtoeslag ging, huizenkopers krijgen jaarlijks een half procent minder hypotheekrenteaftrek terug, iets totaal anders, dan 4% (minimaal) huurverhoging betalen, een huurverhoging die per 1 juli 2013 werd ingevoerd, ook voor de armsten, zelfs al krijgt die groep een huurkosten toelage, toch moeten zij, terwijl ze het niet hebben, een aantal euro's meer betalen per maand........... Maar dit soort maatregelen uit het vuur slepen, kan dan een VVD succes zijn, het neemt niet weg, dat het uiterst onbeschofte, asociale en zelfs onmenselijke maatregelen zijn, ja zelfs kwaadaardige maatregelen zijn!!!!
Waar overigens de PvdA mede hoofdverantwoordelijk voor is, denkt u daar a.u.b. aan bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten