Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 24 januari 2014

Dijsselbloem: 'wij eisen een hoge kapitaalbuffer.........' ha! ha! ha! ha! ha!

Een lid van de evaluatiecommissie nationalisering SNS Reaal stelde, dat de commissie er niet is om schuldigen aan te wijzen,  nee er moet geherstructureerd worden.......* Daarop werd de sprekende, disfunctionerende PvdA teddybeer Dijsselbloem om commentaar gevraagd, deze zei, dat 'wij' veel meer eisen stellen (aan banken AP), waarop hij vervolgde, zoals een hoge kapitaalbuffer........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Terwijl in de EU, waar hij godbetert voorzitter van de Eurogroep is, is besloten de (al veel te lage) kapitaalbuffer, nog verder te verlagen!!! Dijsselbloem kan hoog en laag springen en zeggen, dat Nederland wel een hogere buffer eist, maar Nederland heeft al zoveel soevereiniteit opgegeven, dat de banken maar een klacht hoeven in te dienen bij het EU parlement, waarna ook zij, net als buitenlandse banken, een veel lagere buffer kunnen aanhouden........

Ach ach, het heeft iedere Nederlandse burger maar € 200,-- gekost, die redding van de SNS bank.......... Hoe was het ook weer? 'Ze drinken een glas, doen een plas, en alles blijft zoals het was.......' Trouwens, moet je nagaan wat die hele bankenellende, ons per persoon, bij elkaar aan belastinggeld heeft gekost!!!

*Dat hebben we gemerkt ja, het is de commissie schijnbaar nog niet opgevallen, dat er nu al twee jaar wordt gezegd, dat de banken al voldoende zijn geherstructureerd, sterker nog, de politici-lobbyisten van de banken, zoals VVD langstudeerder Zijlstra en andere grootgraaiers, schreeuwen moord en brand dat de banken te veel aan banden worden gelegd. Terwijl de beloningen in de bankensector nog steeds de bocht uitvliegen, er her en der weer vage financiële producten opduiken en onze banken in het buitenland al weer zorgen dat ze te groot worden, om nog om te kunnen vallen..... jezus op een mank paard!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten