Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 15 januari 2014

Ton Heerts en een te haastig en gretig getekend (a)sociaal akkoord.......

PvdA lid en voorzitter van de FNV, Ton Heerts wil dat Wajongers pas herkeurd worden, als er daadwerkelijk werk voor hen is......... Hoe durf je mensen die afgekeurd zijn, opnieuw te gaan keuren? Dan zouden de keuringsartsen, die daar verantwoordelijk voor waren, op staande voet ontslagen moeten worden, immers zij hebben hun werk bijzonder slecht gedaan..... Dat is natuurlijk niet zo, Balkenende 4 en Rutte 1 en 2, hebben langzaam maar zekers de regels aangepast, waardoor bijvoorbeeld zwakbegaafden, niet meer als zodanig worden aangemerkt, hoe? Simpel je stelt dat mensen met een IQ van boven de 70, niet meer als zwakbegaafd worden aangemerkt, dit is nog maar één voorbeeld.....

De schuldige daarvoor: VVD stoephoer Schippers! Heerts zegt zelf dat er geen werk is voor die Wajongers en dat had hij al kunnen  weten, toen hij dit zwaar asociale akkoord tekende, ook toen was er geen werk voor die mensen. Ga maar na, al meer dan een jaar, zijn er minder dan 100.000 vacatures, maar meer dan 1 miljoen werklozen (het echte cijfer), daar zou je volgens PvdA rollatorslet Klijnsma en PvdA slaapbol en zwaar disfunctionerend minister Asscher, de Wajongers nog bij op moeten tellen.

Zelfs die minder dan 100.000 vacatures, bestaan niet echt, met een zo grote werkende bevolking, heb je altijd een groot aantal vacatures, bijvoorbeeld doordat vrijkomende functies, over het algemeen, minstens drie maanden vacant staan! In de 70er jaren hebben collega's van mij (Centrale Directie PTT) dat al eens berekend, men kwam toen op een totaal aantal constant vacant staande banen van 50.000, reken maar na, hoe groot het aantal werknemers men toen had en hoeveel we er nu hebben, dan is 100.000 nog aan de lage kant......

Het domste komt nog: Heerts stelt verontwaardigt, dat wanneer er geen werk is voor die opnieuw gekeurde Wajongers, zij in de bijstand zullen belanden........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hé Heerts, PvdA zak, dat was nu juist de bedoeling, herkeuren en dan in een zwaar ondermaatse uitkering parkeren!!!!

'Beste' meneer Heerts, u beseft wel, dat u niet teveel commentaar op de smerige, door de PvdA en uzelf voor elkaar gebokste maatregelen, in het asociaal akkoord, moet hebben, anders kan u straks een mooie politieke baan, zoals bijvoorbeeld uw oud-collega van het CNV, Jaap Smit kreeg, wel vergeten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten