Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 23 januari 2014

Muzikaal recept voor het echt aanpakken van verzekeringsmaatschappijen en banken, het mag gvd tijd worden!!!!

Een spiksplintenieuw geneeskrachtig muzikaal recept, met o.a. oude doos muziek, van blogdokter en -druide P. Pisser. Pep jezelf op met de recepten van de dr., of geniet gewoon van de opgegeven muziek. Muziek is niet alleen een krachtig geneesmiddel, maar het kan je ook een andere weg wijzen in het leven, een leven dat je zelf leidt, i.p.v. je te laten leiden en leven door politieke oplichters en grote bedrijven, die gezamenlijk uitmaken war er wel of net gebeurd. Verzet je tegen deze slaafsheid, ook als je dit ziet bij vrienden of bekenden, het wordt tijd voor een wereld, waar geluk op nummer één staat!!!

De dokter leverde het recept vandaag op zijn windpijporgelfiets af, met donderende klanken fietste hij mijn straat in en nadat hij was afgestapt, begon hij een tirade tegen de neoliberale teringtrut, zoals hij Barabara Baarsma aanduidde. Deze asociaal, die nog geen dag gewoon werk heeft verricht, kan maar niet ophouden van de daken te schreeuwen, dat we net zo'n aso-maatschappij moeten creëren, zoals men in de VS heeft....... Er volgden nog een paar vloeken en weg was onze dr. P weer.
Vandaag bijt Chris Rea de spits af met het album 'Celtic & Irish Blues', uit de 10 delige box 'Blue Guitars', na een mooie begin, het eerste nummer is fabelachtig mooi, volgt er een album, dat van zeiknummer tot mooi gaat, jammer, Rea zou moeten stoppen met zingen en zich toeleggen op muziekmaken, daar is hij een stuk beter in! Alles bij elkaar, toch nog een redelijk album. Door met 'Hoi Polloi!' van The Carnival Band, Ierse folk, klezmer, jazz, deze band is van veel markten thuis, een uiterst vrolijk en mooi album!!!!! Meer gein met Judge Abraham & The Jury met 'The Lost Recordings' uiterst vreemde meest akoestische muziek met vreemde effecten en uiterst maffe teksten, prachtig!!!! Nu weer een rare bokkensprong van die ouwe toverkol: Chris Isaak en 'Wicked Game', het prachtige album van de man, die zijn publiek altijd probeert de hand te schudden, als zij na een concert van hem, de zaal verlaten, een paar jaar gelden, maakte hij een oude school rock&roll album, een stuk minder geslaagd album, dan dit album met stevige psychedelische ondergrond, kristalheldere productie en een mooie cover van het Yardbirds nummer 'Heart Full Of Soul', meer dan schitterend!!!!!Waarschijnlijk vanwege de sfeer, heeft dr. P nu Wire op het menu staan, met de remix (en bonus) van '154', een geweldig, duister, psychedelsich, maar vooral uiterst krachtig album, vaak is het of Syd Barett aan de knoppen zat, genieten mensen!!! Dan Crystal Castles met hun gelijknamige album, elektronische, experimentele psychedelische shit van kolossale hoogtenz!!!!
Dat was 't voor deze sessie, tot de volgende en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten