Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 21 januari 2014

Muzikaal recept voor normale arbeidsomstandigheden en het terugdraaien van de hervormingen op de arbeidsmarkt, iedereen heeft recht op geluk en een stabiel bestaan!!!!

De super geneeskrachtige muzikale recepten van Blogdokter P. Pisser worden wereldwijd gebruikt, door velen voor het plezier, dat muziek hen geeft, maar ook voor mensen, die vanwege al het gekloot nationaal en internationaal, in de put zitten. Met deze recepten, wenden ze hun depressies af (muziek is een krachtig medicijn), mooie bijkomstigheid: na een aantal sessies, met deze recepten van dr. P te hebben gevolgd, zien ze dat het anders kan, dat ze niet alleen staan, sterker dat velen hun leven wijden aan de strijd eindelijk een wereld te creëren, waar het geluk van de mens voorop staat, niet de hebzucht naar macht en geld!

Van verre hoorde ik de dr. vanmorgen aankomen op z'n windpijporgelfiets, donkere tonen klonken uit z'n pijporgel, toen hij mijn straat in fietste. De dr. ging flink tekeer, dit keer weer eens tegen Opstelten en Teeven, die het ene domme bruine idee na het andere lanceren, dit tuig zou uit Nederland verbannen moeten worden, aldus de dr. Waarna een grote glimlach op z'n gezicht verscheen en hij eraan toevoegde, dat dit geldt voor praktisch de hele Tweede Kamer!
Benieuwd hoe het recept er uit ziet.....
Welnu, weldra, welstraks en welmorgen, dat valt alleszins mee: Chris Rea vormt de onderlaag voor de komende, deels latin cocktail, één ingredient 'Blue Guitars' te weten 'Latin Blues', mooi album, al staan hier wel weer wat zeiknummers op, gewoon overslaan, welke? Zoek dat maar lekker zelf uit, bovendien vind jij die nummers misschien wel mooi! Latin? Blues? Het verzamel album 'Far Out', met namen als Groove Tunnel, Peyote train, The Mendez Report, e.a., schitterende latinjazzbluesfunk, zie maar!!!! Zuco 103 neemt over met 'Whaa!' een prachtig album van deze tropische Nederlandse band, met Lee 'Scratch' Perry op 2 nummers, een album om je lekker bij op te laden, zonde van dat Futjebol, zeker als je bedenkt dat later dit jaar het WK voetbal n.b. in Brazilië wordt gespeeld, gadverdamme wekenlang gezeur over voetbal, bah! Maar nogmaals, dit is zonder meer een uiterst sterk album!!!! A Bossa Elétrica en 'Do Norte' mag natuurlijk niet ontbreken, alweer een berg energie van deze tropische hitte uit Scandinavië, genieten piepelz!! Een mooi excuus om Tuxedomoon en 'Joeboy In Mexico' af te spelen, schitterende, vervreemdende psychedelische shit!!! Dom als artiesten hun muziek niet gewoon op YouTube gooien, dat is altijd goed voor de verkoop van cd's of lp's (velen willen toch een album, waar een mooi uitgevoerd hoes of boekje bij zit) en vraag naar concerten! Nog zo'n groots album dit keer van basgod Bill Laswell: 'Imaginary Cuba', experimenteel, psychedelisch en weet ik wat nog meer, schitterend!!!! Dit was het laatste ingrediënt van de dag, een paar minuten in de blender en je hebt een grote vitamine pil voor je brein!
Veel plezier!

BRAPBRAFBRAPPLOFDIEBRAFBRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten