Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 28 januari 2014

Ibo Gülsen hoogstwaarschijnlijk in drugshandel

VVD hufter en raadslid in Den Haag, Ibo Gülsen wil cannabis helemaal verbieden, zo liet hij vorige week vrijdag op Radio1 weten (voor 15.30 u.). Het geeft alleen maar overlast, zo toeterde deze neoliberale zak patat, welke overlast? Den Haag ligt niet in Limburg dus...... Welnu Gülsen komt weleens in de Haagse Paleistuinen en heeft daar eens iemand een joint zien roken, dat vertaalt deze haatzaaier, dan in: daar wordt de hele dag geblowd........ Overigens mag je in Den haag niet eens blowen op straat, dus niet in het openbaar, dus niet in de Paleistuinen, waar bovendien minstens 6 keer per dag politie patrouilleert!

Vraag maar aan de eerste beste agent, wat op straat verreweg de meeste overlast veroorzaakt, de softdrug cannabis of de harddrug alcohol, zoals Liesbeth van Tongeren (GroenLinks) volkomen terecht stelde.... Het antwoord is natuurlijk alcohol, deze harddrug veroorzaakt verreweg de meeste directe en indirecte schade aan onze maatschappij!!!

Het is duidelijk, net als zijn partijcollega's Opstelten en Teeven, heeft Gülsen belang bij een verbod op het gebruik van cannabis. Zoals u weet, is dat hetzelfde belang, dat de drugsmaffia heeft, door verbod kan de prijs fiks omhoog en kan je bovendien goedkopere, maar veel gevaarlijker harddrugs verkopen aan de cannabisgebruiker!!! Met andere woorden, net als Opstelten en Teeven, moet ook Gülsen wel lid zijn van die maffia!
Neven effect van het beleid van Opstelten en Teeven, volgens hun partijcollega Bolkestein: 60% van de politie-inzet gaat naar de zinloze jacht op softdrugs!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten