Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 29 januari 2014

Muzikaal recept tegen etnisch profileren en het legaliseren van alle softdrugs

Blogdokter Pisser en zijn levenslange sessies bestaande uit het beluisteren van zijn uiterst geneeskrachtige recepten, met een nieuwe aflevering. Recepten die je geest verruimen en je de weg wijzen richting meer geluk en een wereld waar eindelijk wel gedeeld wordt in welvaart, een wereld zonder de achterlijke druk van economische groei, een wereld waar vervuiling van het milieu wegbezuinigd wordt, kortom een echt utopia, zonder hebzucht. Tot slot een wereld waar psychopaten behandeld worden en niet de top van bedrijven en politiek  vervuilen met hun leiding.......

Vandaag arriveerde dr. P met roffelende trom, bij wijze van spreken dan, zware orgelklanken klonken uit zijn windpijporgelfiets. De reden? Hij is des duivels op het opperhoofd van de Nationale Politie, Bouman, die ontkent dat er etnisch wordt geprofileerd, terwijl dat duidelijk wel zo is en die weigert te zien, hoe desastreus het beleid aangaande softdrugs van Opstelten en Teeven is, volgens de dr. zorgen die schoften voor een toename van verslaving bij jongeren, met hun meer dan achterlijke beleid, daar heeft de dr. het gelijk aan zijn kant!!!
Voorgerecht vandaag: Stan Getz en zijn fabuleus mooie album 'The Final Concert Recording!!!!!!!' Totaal niet aansluitend, althans wat mij (AP) betreft: Jimi Hendrix en 'Morning Symphony Ideas', 'een paar' prachtige meters van de kilometers aan jam sessies, die nog moeten rondslingeren, genieten piepelzzzz!!! Jammer dat de erfgenamen van Hendrix zo fanatiek zijn, er is niet veel te vinden op YouTube, althans niet van dit album..... Mooi aansluitend de Duitse hippieband Sweet Smoke en hun legendarische album 'Just A Poke' en als bonus het album'Darkness To Light' wat het niet haalt bij het eerst genoemde album, nummer 5 'Kundalini' moet je overslaan, het is duidelijk dat deze band kapot ging aan Hare Krishna, dat is op het bonus album duidelijk te merken, godver wat een bagger! Ook het laatste nummer, zit wat 'Hare Hare' in, maar dat maakt niet uit, dat blijft een mooi nummer, ook bij de rest valt nog wat te genieten! Alweer niet passend wat mij betreft (maar ja, het zijn dr. P's recepten): Tom Waits met het 3de deel van zijn album 'Orphans' genaamd 'Bastards', jezus wat een genie is deze man en wat een stem, prachtig!!! The Blue Whale (helaas niet te vinden op YouTube) neemt over met het gelijknamig album, schitterende psychedelische waverock, of indie, zoals het tegenwoordig geloof ik genoemd wordt, Lennon beziet het van afstand...... uitermate sterk mensen!!! Fatboy Slim sluit dit recept af, met 'Halfway Between The Gutter And the Stars', magisch mooi album, met een bijdrage uit het hiernamaals van Jim Morrison!!!
Zie je onrecht? pik het niet meer en laat je door niemand koeioneren!
Veel plezier!

BRAPZAP?
                                                                                             BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten