Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 28 januari 2014

Patricia Hoogstraaten: supermarktpersoneel verdient goed.......... ha! ha! ha! ha! ha!

Gisteren berichtte ik al over het pleidooi van MKB voorzitter Michaël van Straalen (link onderaan dit bericht), de toeslagen voor zwaar onderbetaald personeel af te schaffen. Gistermiddag rond 16.35 u., voegde Patricia Hoogstraten, directeur van het Vakcentrum* daar aan toe, dat zij het geheel eens is met de oproep van van Straalen, wat een wonder (!!) en dat van een vertegenwoordiger van een organisatie die zich onder meer bemoeit met de CAO besprekingen, in een andere functie is zij trouwens onderdeel van MKB Nederland......

Allemaal doodnormaal die uren die de supermarktmedewerkers moeten draaien. De helleveeg durfde zelfs te zeggen, dat voor veel medewerkers die uren juist heel fijn zijn, daar bedoelde zij o.a. scholieren en studenten mee...... U weet wel jongelui die zwaar onder het minimumloon moeten werken en totaal geen rechten hebben. Mensen die niet klagen, daar ze anders op kunnen zouten, mensen die op nul uren contracten werken en voor hun 24ste op straat worden gekegeld, daar ze anders te duur worden. Dat geldt trouwens vaak al voor ze 20 worden, een 16 jarige is immers een stuk goedkoper!! Hoogstraten had het gore lef te stellen, dat er in de supermarkten goed wordt verdiend, tot wel 33% meer dan het minimumloon........... Het minimumloon, u weet wel, mensen die dat loon ontvangen, moeten of in bittere armoede leven, of een baantje naast hun baan zoeken, of voor alles en nog wat bijzondere bijstand aanvragen....... Excuseer: godgloeiendegodverdomme!!! Het is maar goed dat ze 'tot 33%' zei, immers medewerkers die nog geen 24 zijn, verdienen zelfs nog minder dan het wettelijk minimumloon, daar hebben de schoften van het bedrijfsleven, zoals Hoogstraten en de lobbyende politiek voor gezorgd, met een zwaar asociaal jeugd minimumloon!!!!
Jezus wat een goor tyfuswijf! Ja daar ga ik van schelden, zo'n trut verdient waarschijnlijk dik meer dan € 5.000,-- per maand en dan deze vuiligheid over zwaar onderbetaalden uit je strot laten rollen, godverdomme ongelofelijk, wat een zwijn!!!

Hier de link, naar mijn eerdere bericht over deze toeslagen.

*Beroepsorganisatie van zelfstandige detaillisten; daarnaast is zij voorzitter van de Nationale Winkelraad MKB Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten