Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 18 januari 2014

Groningse politieke aardgasbevingen, door Henk Bleker........ ha! ha! ha! ha!

Vanmorgen in de Tros Nieuwsshow de Groningse paardenbeffer Bleker, die wel eens even aan het land zou uitleggen, hoe de Groninger in elkaar zit. 'Groningers zijn binnenvetters', zo begon het orakel van Groningen, de CDA sjoemelaar Bleker, die vervolgde met te zeggen, dat de Groningers stevig bezig kunnen zijn, maar actievoeren als putten graven bij afsluiters, dat willen Groningers niet........ Het is maar dat jullie het weten Groningers! Bleker stelde daarna, op gemaakt geïrriteerde toon, dat er in de loop van de tijd, veel te weinig is gedaan voor de Groningers....... ha! ha! ha! ha! ha! Ongelofelijk! De zak die zelf jaren in de landelijke politiek zat, durft nu te zeggen, dat diezelfde landelijke politiek, te weinig deed voor de Groningers!!!! Dat gevoel*, dat de Groningers niet worden geholpen, zoals onlangs bij de fabriek die de deuren sloot, dat steekt de Groningers volgens het orakel. Over z'n eigen functioneren zei Bleker, dat je er continue voor moet vechten (om iets voor elkaar te krijgen), o ja? Ook voor de subsidie die hij ving, middels een regeling waar hij landbouwgrond 'omzette in natuurgebied' en was het vechten, om de ecologische hoofdstructuur af te breken? Zo kan je nog wel 20 voorbeelden, uit zijn 'geweldige' politieke loopbaan opnoemen, die allesbehalve een gevecht waren, maar simpele beslissingen, gebaseerd op een nipte meerderheid in de Tweede Kamer, waar dus geen hond iets aan kon veranderen! 

Over VVD Obersturmbannführer Kamp zei Bleker, dat Kamp de Groningers op een 'open en eerlijke' manier zoekt........ ha! ha! ha! ha!' Kamp past in Groningen.......' en 'hij draait er niet omheen', o nee Bleker, hoe kan het dan, dat Kamp het advies van de Staatstoezichthouder op de Mijnen naast zich neerlegde en vorig jaar zelf opdracht gaf, de gaswinning te verhogen? Er lagen bij wijze van spreken, metersdikke rapporten, maar Kamp moest alles nog eens uitzoeken, is dat standvastig beleid, zonder draaien? Om nog maar te zwijgen van het volkomen ontoereikende gebaar dat Kamp gisteren maakte, ja er gaat minder gas gewonnen worden, maar over een paar jaar uitgesmeerd, dat is dralen en om de hete brij heen draaien!!! 'Als je dan een Twents accent hebt, dan mogen de Groningers je wel', aldus de paardenfluisteraar. Dat de gaswinning langzaam wordt afgebouwd, dat vond Bleker dan weer niet goed van de 'open en eerlijke' Kamp. Waar hij aan toevoegde, dat de 'open en eerlijke' Kamp daar meer openheid moet betrachten....... ha! ha! ha! ha! ha!

Kunnen actualiteitenrubrieken nu eindelijk eens stoppen, met het uitnodigen van deze enorme flapdrol, die zichzelf in één zin, wel 2 keer kan tegenspreken? Alvast mijn dank en naar heel grote waarschijnlijkheid, van een hele grote groep Nederlanders!

* Nu is het ineens 'een gevoel', terwijl hij even daarvoor stelde, dat er veel te weinig is gedaan voor de Groningers, daar zit geen woord Frans bij............

Geen opmerkingen:

Een reactie posten