Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 21 januari 2014

Asscher: Iedereen heeft er in 2013 een vol procentpunt bijgekregen.......... ha! ha! ha! ha! ha!

Vandaag gaf PvdA volksverlakker Asscher, als commentaar op 50+ en andere partijen, die pissig zijn, dat ouderen alweer moeten inleveren, het commentaar dat in september vorig jaar iedereen er 'een vol procentpunt bij heeft gekregen....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja ja, waar haalt hij het gore lef vandaan, de minimale huurverhoging was vorig jaar 4% en de totale inflatie lag vorig jaar op 2,5% (die 4% blijft 'lekker' doortellen in de portemonnee van de huurders*, ook de armsten onder hen, die weliswaar een hogere huurtoeslag kregen, zijn er 'al min al' wel degelijk op achteruit zijn gegaan).
Asscher pakt je vele procenten af, maar als je er van hem 1% 'bijkrijgt' ben je er per saldo, volgens deze volksverlakker, 1% op vooruit gegaan......... ha! ha! ha! ha! ha!
Onthoudt u dat, als u straks voor de gemeenteraad gaat stemmen, ook het PvdA geteisem dat u vandaag lokaal belazert, besodemietert u morgen in de Kamer!

Overigens 'krijgen' de huurders er dit jaar weer een minimale huurverhoging van 4% bij...........

*Dat geldt ook voor de btw verhoging, die in oktober 2012 werd ingevoerd, dat kan je wel afschrijven op 2012, maar de burgers moeten die verhoging wel degelijk blijven betalen, ook in 2014 en 2015. Met andere woorden, die 2% verhoging wordt niet weggeschreven, het grootste deel van de bevolking krijgt er niet 2% als compensatie, op het verlies aan koopkracht bij.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten