Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 22 januari 2014

Muzikaal recept voor het uitzetten van Teeven en Opstelten, graag gehuld in pek en veren! Alvast mijn hartelijke dank!

Reis zonder de boel te vervuilen, mee met de muzikale geneeskrachtige recepten van blogdokter P. Pisser, reizen door tijd en ruimte en dat allemaal binnen je eigen hersenpan! Hou je van een beetje beweging, dans gerust op de muziek van de dr., ook nog eens goed voor je lichaam, tenminste als dat fysiek mogelijk is. Verruim je geest met de recepten van de dr., dan zal je zien, dat jij niet degene bent die gek is, maar de huidige consumptiemaatschappij, die geleid wordt door politici, die vooral de belangen van (grote) bedrijven behartigen, al hebben de echt grote bedrijven de politiek allang niet meer nodig, zij bepalen voor een groot deel zelf het beleid...... Speel de albums in het geheel af, de links in het recept, zijn alleen een verwijzing, vaak bevatten ze niet de hele albums.....

Noemèró oenó: trompetgod Miles Davis met 'The Theme' één van de albums uit de 10 delige box 'Kind Of Davis', prachtige muziek om lekker bij tot rust te komen!!!! Dan iets heel anders: Colosseum met het vroeg-psychedelische album 'Valentyne Suite' (dat niets te maken heeft met Chet Baker), een geweldig album uit 1969!!!! Wat mooier dan hierna Kevin Ayers And The Whole World, nou mooier misschien niet, maar genoeg alternatieven, ouwe zak! Het album: 'Shooting At The Moon' met een nog 'piepjonge' Mike Oldfield, een mooi psychedelisch album, iets voor een warme dag, maar kan ook prima in de winter, om het 'hart' te verwarmen!! Met een ferme stap, komen we onder de bezielende leiding (ha! ha! ha!) van onze dr. P terecht bij Goldfrapp en het album 'Supernature', waanzinnig goede en psychedelische, alternatieve muziek van dit genie!!! Aansluitend (hoewel?) de Zwitserse goden van de psychedelica Yello en 'Zebra', moet ik nog zeggen, dat dit een legendarisch magisch mooi album is? Ja? Nou vooruit: dit is een legendarisch magisch mooi album!!!
Tevreden zo? Tijd voor Asian Dub Foundation en RAFI.,  een sterk album, schitterende muziek en uiterst krachtige teksten (voor 't grootste deel). Om een beetje bij te komen: Stratus en 'Fear Of Magnetism', een mooi, uiterst psychedelisch album, magnifiek sterk!!!
Dat was weer een mooie reis, niet soms?
Veel plezier!

BRAF?
                                                                                    BRAK?

                                         BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten