Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 30 januari 2014

Volkert van der G. hysterie slaat weer toe, scheiding der machten verder te grabbel gegooid!!

Volkomen tegen de regels van de scheiding der machten, vond afgelopen dinsdag een debat in de Kamer plaats, over de vrijlating van Volkert van der G. de moordenaar van de fascistoïde, zelfverklaarde praktiserend pedofiel Pim Fortuyn. Ja en als die naam valt, zou je denken, dat Nederland de grootste staatsman ooit verloor, terwijl Fortuyn een populistische, xenofobe politicus was..... Teeven, nooit te beroerd de Nederlandse democratie de nek om te draaien, beloofde eens te zien, of hij het OM niet een andere reden kan laten verzinnen, om van der G. nog langer vast te houden....... Zo zie je maar weer hoe fout het was, om het OM onder te brengen bij Justitie!!!

Zoals gezegd de beer is weer los, dus lopen dezelfde figuren te spugen, die anders schreeuwen over pedofielen: castreren en /of ophangen, of ze nu praktiserend zijn of niet! Deze lieden willen nu de moordenaar van Fortuyn het liefst vierendelen, dezelfde Fortuyn die voor de camera toegaf jongens te neuken in darkrooms..............

Bij het ouwevijven programma van Pauw&Witteman afgelopen dinsdag, werd dit onderwerp ook aangesneden en na een, voor de onderbuik, lekker gekleurd intro van Pauw, werd Kasper van Kooten gevraagd wat hij ervan vond. Waarom? Nou simpel van Kooten schijnt wel eens een roddelcolumn te schrijven over bekende Nederlanders.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Onbenul Peter Oskam van het CDA en oud-rechter, was ook aanwezig en zowaar, hij had commentaar op de belachelijke show in de Kamer. Maarrrrr hij vindt het best opportuun, als het OM eens gaat kijken, wat het voor de spugende onderbuik kan doen........... Je zal deze joker ooit als rechter voor je hebben gehad in de rechtzaal, jezus christus!
Fijn op de achtergrond, tijdens dit onderwerp, foto's van 'onze Pim.....' godverdomme! (excuseer, wat overigens niet betekent, dat ik het niet meen!).

Het OM heeft gisteren gezegd, dat ze inderdaad gaan onderzoeken, of van der G. langer vastgehouden kan worden.......... Goed hè, die scheiding van machten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten