Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 15 januari 2014

Michiel Servaes staat lekker hypocriet te blaten over Sotsji

PvdA volksverlakker Servaes vond het wel genoeg geweest, de te geringe inbreng van de PvdA in het Sotsji debat, dus ging hij gisteren lekker uit z'n bol en eiste dat er vertegenwoordigers van homo-belangenorganisaties mee moeten gaan, in de officiele afvaardiging met politici en het koningspaar (ha! ha! ha! of 't 1290 is!), naar de Spelen in het Russische Sotsji. Rusland u weet wel, een deels Europees land, dat net als nazi-Duitsland homo's vervolgd en de bevolking aanmoedigt lekker mee te doen.

Natuurlijk had Servaes dat veel eerder moeten doen, sterker hij had toen de vraag nog openstond, of er een officiele afvaardiging zou gaan, zijn eigen politici in het waardeloze kabinet Rutte 2 op het hart moeten binden, niet mee te gaan en daar een halszaak van moeten maken. Het is ten slotte niet niks, als je een minderheid van je eigen bevolking schoffeert, door Putin een legitimatie te geven voor zijn waanzinnige dictatoriale, anti-mensenrechten beleid, waarbij de vervolging van homo's en het haatzaaien tegen deze mensen een absoluut nieuw dieptepunt is. Servaes had al veel eerder moeten eisen, dat het nationale waterhoofd W.A. zijn erelidmaatschap van het (stelletje oplichters in het) IOC opgaf, Servaes heeft hopelijk begrepen hoeveel invloed alle dialogen in China hebben gehad, die dialogen hebben niets doen veranderen aan de mensenrechtensituatie daar. Wat men daar wel heeft beriekt, is dat de Chinese regering tegen haar burgers kan zeggen, dat de hele wereld vol bewondering is voor de grote leiders van hun land en geen donder geeft om de schending van hun mensenrechten, rechten die zelfs werden geschonden speciaal in de voorbereiding van die vermaledijde klote Spelen. Kortom de Olympische Spelen in China waren een 'prachtige' vorm van propaganda, voor een onmenselijk regime.

En hou ajb eens op over die jarenlange trainingen voor de Olympische Spelen, gvd! Tel even alle kampioenschappen en sportevenementen waar een 'Olympische sporter' in haar/zijn leven aan meegedaan heeft en herhaal dan nog eens, dat ze alleen maar hebben getraind voor die Spelen, sodemieter op!!!!

Michiel Servaes? Die zit op de juiste plek bij de PvdA, hypocriet blazen en tenslotte gewoon met alles akkoord gaan, een partij die bestaat uit opportunisten, die zelfs hun moeder zouden verkopen voor 'de goede zaak.....'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten