Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 24 januari 2014

Muzikaal recept voor een onmiddellijk verbod op giften aan politici en politieke partijen

Blogdokter Pisser's geneeskrachtige recepten, voor een opgeruimde, sterke en uiterst kritische geest. Bovendien aanzienlijk veel meer plezier, door de uiterst zorgvuldig gekozen albums, die wonderlijk genoeg vaak uitstekend op elkaar aansluiten. Volg de sessies van de dr. door de door hem opgegeven muziek te beluisteren met of zonder geestelijk stimulerende middelen, hoe dan ook wordt je geest verruimd!!

Al vroeg botste de zeppelin-drone van dr. P tegen mijn tuindeur, het vliegend tuig had daar geen beschadiging door opgelopen, zo te zien en te horen, de dr. zat weer te bulderen van het lachen, de ouwe zak! Maar ach, hij was tenminste in een goeie bui. Hij vertelde dat hij de dienstauto van Schultz van Haegen onder handen had genomen en zo verzekerde hij mij, zelfs de fabriek kan niet ongedaan maken, dat deze auto ooit noch harder dan 90 km. per uur kan rijden........ Bulderend van de lach, draaide hij het vliegend tuig en liet het opstijgen.
Voorgerecht: Miles Davis en 'The Cool Miles' vol. 1. uit de box 'Kind Of Miles' een mooi album met ouder werk van deze trompetgod, er staan een paar gezongen nummers op, die mag je overslaan, echt niets toevoegend en hooguit leuk als tijdsdocument. Een rare sprong brengt ons bij Frank Zappa &The Mothers Of Invention en 'Weasels Ripped My Flesh', natuurlijk een meesterlijk mooi album!!! Dr. P heeft nu wel een heel vreemde keus neergepend (hoewel?) Soft Machine en 'Middle Earth Masters', vreemde live opnamen uit 1967 en 1968, jammer dat het bijzonder slechte opnamen zijn, ach voor de echte liefhebber maakt dat niets uit, het is verder een schitterend album!!!! En alweer iets geheel anders, African Headcharge met 'My life in a hole in the ground', zo dat is er ook weer uit, jezus christus! Maar over jezus gesproken, god wat een wonderlijk mooi album is dit nog steeds!!!! Alsof dit recept nog niet vreemd genoeg was, heeft die ouwe knar, nu 'Rocket Juice &TheMoon' (excuus voor de reclame) op het menu, met hun gelijknamige (en enige) album, allemachtig wat een uiterst sterk medicijn, dit zit zo mooi in elkaar, dat je vanzelf een heel grote glimlach op je gezicht krijgt!!!! Aansluitend Material met twee albums: 'Memory Serves' en 'Seven Souls', twee geweldige albums van Bill Laswell en z'n maten, met een fikse bijdrage van William Burroughs op 'Seven Souls', wereld muziek van topniveau!!! Dat geldt ook voor het laatste album op dit recept, van Roedelius Global Trotters Project, volume 1 'Drive', psychedelica van de bovenste plank!!!
Tot de volgende keer en veel plezier!

BRAPHAPDRAPPERDIEHAPBRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten