Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 20 januari 2014

Ukip politicus Sylvester zegt dat de recente overstromingen in GB een straf gods zijn......... ha! ha! ha! ha! ha!

Dat de Ukip een griezelige partij is, was allang bekend, maar David Sylvester, politicus voor deze xenofobe, fascistoïde partij, durfde onlangs te zeggen, dat de recente overstromingen in Groot-Brittannië, een straf van god, zijn, voor het ingevoerde homohuwelijk.........
Hufter en superdombo Sylvester wist wel, dat zijn uitlatingen zouden zorgen voor veel ophef, maar de waarheid dient gezegd te worden, aldus deze lamzak.
Als god Groot-Brittannië met die overstromingen straft, waarom heeft hij de nazi-Duitsers dan niet gestraft, al voor de Tweede Wereldoorlog?

Echt een 'christen' met een 'frisse mening', tijd voor Wilders de Ukip te koesteren voor zijn plan, de EU fascisten te verenigen, zoals de vertegenwoordiger  van het Front National in het EU parlement, Jean-Marie Le Pen. Zijn dochter Marine Le Pen kan wel net doen, of zij niets met hem te maken heeft, maar voorlopig zit deze ellendige fascist wel voor haar partij in het voornoemde parlement......... Deze oude schoft ligt nu weer onder vuur, voor een alternatieve nazigroet!

Bron BBC World Service.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten