Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 30 januari 2014

Weekers weg en wat is hij toch zielig.......

Eindelijk heeft de zwaar wanpresterende VVD kluns Weekers beslist op te stappen, nou ja 'beslist', hij kon niet anders, een meerderheid van de Kamer wou dat hij vertrok.

Gisteravond in Pauw&Witteman de 'parlementair journalist' (ha! ha! ha!) Mingelen, die zoals gewoonlijk met veel dom gelul, concludeerde dat e.e.a. een drama is voor Weekers. 'De man had het zo moeilijk' en 'hij is onhandig, het is ongemak', waar dat laatste op slaat, mag Joost weten..... ha! ha! ha! ha! Maar Mingelen ging door: hij is een vechter, hij heeft daar 4 uur gestaan' en 'hij is een bokser, die blijft staan, zelfs na 3 treffers'......... Die Mingelen zou toch oprotten uit Den Haag? Wat doet die flapdrol op tv? Zeker omdat hij altijd zo lekker regeringsgetrouw is, maakt niet uit wie er in het kabinet zit, dat is tenslotte de taak van een parlementair journalist............

Op Radio1 vanmorgen, rond 9.40 u. ombudsman Brenninkmeijer, die vandaag zijn laatste dag ombudsman is. ook hem werd gevraagd naar Weekers, veel wollig gelul, zo van: 'wij hebben de beste overheid in Europa....... ha! ha! ha! ha! Vandaar dat hier alle records gebroken worden: werkloosheid, faillissementen, armoede en recessie (die duurt nog steeds voort, 0,3% beter, wil niet zeggen dat je hele verloren procenten inhaalt). Bij de belastingdienst gaat het voor het grootste deel goed, de zaken worden opgeblazen. Er wordt maar heel weinig gefraudeerd..... ha! ha! ha! 50 miljard wordt op jaarbasis aan belasting ontdoken meneer Brenninkmeijer! Voorts moest Brenninkmeijer zijn baan als ombudsman nog even verdedigen, want met zijn uitlatingen zou je denken, dat het commentaar, dat B. zelf op o.a. de belastingdienst, eigenlijk gelul was. Dus verklaarde B. verder, dat er met name voor de ouderen en de mensen aan de onderkant van de samenleving nogal wat is mis gegaan bij o.a. de belastingdienst. Dat ligt aan de systematiek volgens Brenninkmeijer.........
Brenninkmeijer vertrekt naar de Europese Rekenkamer, vandaar deze vreemde draai in zijn uitlatingen tot voor kort en die van vanmorgen!

Ons nationale waterhoofd W.A. verleende het ontslag van Weekers "op de meest eervolle wijze, onder dankbetuiging voor de vele en gewichtige diensten door de staatssecretaris aan de koning en het Koninkrijk bewezen......." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De eveneens zwaar wanpresterend staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, de Amsterdamse boerenlul Teeven, zie te balen als een stekker, hij had het niet aan zien komen (het ontslag van Weekers), hij zei stomverbaasd te zijn geweest....... ha! ha! ha! Het is dat hij het zelf zegt, maar 'stom' past uitstekend bij Teeven. Voorts wilde Teeven nog kwijt, dat Weekers zijn werk goed deed........ ha! ha! ha! Teeven vindt het normaal, dat wat er ook gebeurt, je blijft zitten en net doet of je neus bloedt, gewoon door blijven prutsen, hè Teeven?!!

Dijsselbloem verklaarde met teddybeerstem, dat Weekers zich voor de volle 100% op  fraude had gestort........ ha! ha! ha! ha! ha! Hoe krijgt deze wanpresterende idioot het uit z'n strot?!!
Verderop in dit bericht meer over die 'geweldige fraudebestrijding' van Weekers......

Kavelaars, de flut hoogleraar van de Erasmus Universiteit, adviseerde Weekers in een commissie, veel gehik en gestumper op BNR vanmorgen en 'het is allemaal te ingewikkeld'. Hoe is het mogelijk dat deze flapdrol in een dergelijke commissie zit? Sterker, wie zitten er nog meer in die commissie? Eén ding is zeker, die commissie heeft Weekers, op z'n zachtst gezegd, niet geholpen. Hup de straat op met kwast Kavelaar* en zijn waardeloze commissie! Zie de links onderaan dit bericht, voor wat feiten over deze 'hoogleraar'.

En de belastingdienst? De gewone belastingambtenaren schreeuwen al jaren om meer personeel, zij moesten en moeten de grote vissen laten lopen, vanwege tijdgebrek, zelfs als ze zien dat er van alles mis is, mochten ze niet ingrijpen van VVD kloothommel Weekers, die liever de grote onderlaag pakt, vandaar ook, dat er voor zo'n 50 miljard aan belasting, op jaarbasis, wordt ontdoken!  
Weekers had zelfs het gore lef, om voor belastingontduikers, de inkeerregeling weer te verlengen tot medio dit jaar..........
Ach ja we leven nu eenmaal in een klassenmaatschappij, laat de gewone mens maar bloeden voor de tekorten, veroorzaakt door schoften in de top van onze samenleving.......

*Kavelaars verdedigde eerder de stelling, dat belastingontduiking geen probleem is, zelfs niet het grote ontduiken door multinationals, maar ook het ontduiken van de belasting door de 'oranjes' is geen probleem, voor deze neoliberale keutelzoeker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten