Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 1 februari 2014

Spekman: PvdA wethouders maken het verschil, als het om armoede gaat........... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het is voor een simpele blogger, als uw Azijnpisser niet meer bij te benen, zoveel zottigheid, smerige beleidsvoornemens en ander (echt) nieuws, er dagelijks de revue passeert. Op 17 januari was de wolf in zelfgebreide 'rode' schaapskleren, PvdA volksverlakker Spekman te gast bij Radio1 (na 9.00 u.), daar zat hij op z'n totaal versleten hartstochtelijke maniertje te vertellen, dat hij zeker wist, dat PvdA wethouders het verschil maken op armoedegebied en de zorg....... ha! ha! ha! ha! ha! Verschil maken ze wel, maar niet zoals Spekman bedoelt, neem PvdA wethouder Norder in Den Haag, die bestaand toeristisch kapitaal vernietigt, om daar na zijn 2.000ste bouwput, nog één hele grote te maken. Deze wordt opgetrokken naast de financiële ramp van het bestaande stadhuis (een lijk uit de kast van wethouder Duivesteijn). Het nieuwe gedrocht gaat 'Muziekforum' heten, een project van maar liefst 181 miljoen, als het daar bij blijft, gezien de geschiedenis met dit soort projecten in Den Haag........ Geen hond in Den Haag die er om vraagt, behalve de vertegenwoordigers van de bouwmaffia natuurlijk. Dit alles terwijl de armsten in Den Haag zijn aangewezen op de voedselbank. Nee, Spakman heeft gelijk, Norder maakt het verschil tussen arm en rijk nog groter en dat was de bedoeling, het verschil maken!!!!

Wat betreft de zorg, hoeven we al helemaal niet gerust te zijn, onder aanvoering van o.a. PvdA landelijk wordt die volkomen naar de kloten geholpen. Als u, nadat u uw familie en de hele buurt aan de kop heeft lopen zaniken om hulp, omdat u het zelf niet meer kunt en heeft u zichzelf dan nog niet om het leven gebracht, is er altijd nog een wethouder, die totaal ongemotiveerde agressieve vrijwilligers bij u langs stuurt, om het laatste restje levensplezier voorgoed te doven!!!!
Als met de gehandicapten, die straks gegarandeerd een baan hebben, bij een werkgever, waar diens collega's geen zin hebben, om ook nog eens een gehandicapte op sleeptouw te nemen, zodat die gehandicapte pas echt weet, wat overbodig betekent en wie weet ruimen een fiks aantal suïcides onder die gehandicapten de problemen vanzelf de wereld uit!!!

Het is goed dat werklozen aan het werk gaan, thuis zitten lijkt leuk, maar van thuis zitten wordt je gek, volgens psychiater en praktijkdeskundige Spekman. Hoe noemden de Duitsers en oud-Hollandse puriteinen het ook alweer? O ja, Arbeit macht Frei, of Arbeid adelt....... En ja, daar heb je nu eenmaal dwang voor nodig, mensen die in een achterlijk oranje hesje, langs de straat papier lopen te zoeken. Of dossierpagina's tellen, waarom zou je 't makkelijk met een computer doen, als je het ook met een 'nutteloos' mens kan doen?

Spekman had een 'makkie' met de presentatoren, waaronder de totale onbenul van den Berg, dus weinig moeilijke vragen, maar alsnog kwam hij met simpele vragen in de problemen, daar lult deze volksverlakker dan zo snel mogelijk op ADHD manier overheen......
Wat een enorme neoliberale klootzak, die Spekman!!!!
De lul heeft nog een dienstauto ook....... ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten