Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 20 januari 2014

Muzikaal recept tegen lokale-, landelijke- en internationale fascisten, of dat nu PVV, Ukip, Gouden Dageraad of Front National betreft

Een nieuwe dag, een nieuw geneeskrachtig recept, hoewel dat bepaald geen regel is, zoals de regelmatige gebruiker weet. Fleur de dag en je leven op met de uiterst geneeskrachtige recepten van blogdokter P. Pisser, je hoeft alleen maar de muziek te beluisteren, die de dr. je afgewogen en dampend voorschotelt.

Het weer was te slecht, dus vandaag weer de zeppelin-drone van dr. P. Hij heeft blijkbaar in de gaten, dat ik het ding spuugzat ben, dus vandaag geen 'grappen' met behulp van dit vliegend tuig. De dr. had nog wel een grote bek over Teeven, die gevangenen wil laten betalen voor hun celstraf, logisch dr. P zit nogal eens in de bak......
Hier het recept: Voorgerecht (om de hersenen 'los te maken' van de dagelijkse bak bagger, die je over je heen krijgt) trompetgod Miles Davis en 'Round Midnight', het 2de album uit de 10 delige box 'Kind Of Davis', moet ik nog zeggen dat dit waanzinnig mooi is, jezus wat heeft deze man een berg mooie muziek gemaakt!!! Op een paar albums die volgen, kan je duidelijk de invloed van Miles Davis terughoren, al is het alleen maar zijn typische prachtige manier van de trompet bespelen. Nog meer jazz, elektronische, hier en daar gemixt met funk, van een flinke tijd later: French Guys en het album 'For The French Guys', op een paar wat slappe nummers na, zoals het tweede ('Rhythm is a Dancer'), een heel mooi album!!! (door mij niet gevonden op het internet, muziek is vooralsnog niet open op het net). Over Frankrijk en jazz gesproken: het Duitse Trance Groove met het album 'meant to be like this', psychedelische crossoverworldshit, van grote klasse!!!! Door met Massive Attack en hun uiterst psychedelische album 'Mezzanine', godverdegodverdegodverdegodver, triphop van grote hoogte, wat is dit waanzinnig goed!!! Als ik me niet vergis, werd er tijdens een optreden van de band op Pinkpop 2001 een video op de achtergrond gedraaid, tijdens een minutenlang nummer, waarin op de achtergrond te zien was, hoeveel wapens er die dag wereldwijd werden verhandeld, een waanzinnig aantal wapens gespecificeerd op merk, kaliber en fabrikant, dat nog naast tanks, straaljagers, helikopters enz. Vervolgens de psychedelische geluidsuniversumschilders van Shpongle met 'Museum Of Consciousness', een museum dat wat betreft de Nederlandse burgers, wel van gigantische proporties moet zijn..... Maar jezus mensen, een geniaal album!!!! Tot slot nog een psychedelisch album van Orbital het schitterende 'Blue Album', alweer schieten woorden tekort om dit album te beschrijven, luister zelf maar en geniet met volle teugen!!!!
Tot de volgende sessie, vergeet niet dat politici voornamelijk leugens vertellen en dat de media die leugens tegenwoordig voor een groot deel proberen af te dekken.
Veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten