Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 27 januari 2014

Muzikaal recept voor meer toeslag, plus een fatsoenlijk salaris, aan medewerkers in de supermarkten, schoonmaakbranche en de horeca !!!

Hier weer je regelmatig terugkerend super geneeskrachtige recept, recepten die de geest scherp houden en de dagelijks naar binnen druipende bagger vanzelf laten weglopen. Kortom een geestverruimend recept, na een aantal sessies met blogdokter Pissers recepten, zie je de wereld heel anders en snap je vanzelf, dat het met de huidige waanzinnige prestatiemaatschappij nooit iets zal worden, omdat daar maar plek is voor het geluk van weinigen, de machthebbers, de grote ondernemers en de welgestelden. Op naar een eerlijke wereld, waar geluk, een schoon milieu en een normale behandeling van dieren voorop staat. Om te beginnen zullen de belachelijke verschillen in inkomens moeten verdwijnen, iedereen op deze aarde heeft recht op een goed inkomen. Verder zal dat 'helaas' betekenen, kappen met vleeseten, stoppen met kinderen het gif van religies in te pompen en een stuk minder reizen, zolang we afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. Maar wat je daar voor terug krijgt mensen, een maatschappij waar niemand de ander meer naar het leven zal staan, waar ieder kind zich kan ontplooien naar vermogen en niet verdoemd zal zijn kutwerk te doen, als de capaciteiten buiten de 'norm' vallen. Geloof dr. P maar, na verloop van zeer korte tijd, zal het gemis aan blik om in te rijden, plaatsmaken voor ruimte in de straat, in je geest en in je 'hart!'

Vandaag start de dr. met trompetgod Miles Davis en 'Round Midnight' (excuus voor de reclame), natuurlijk een geweldig album, waarop je je gestreste geest kan ontdoen van alle haast en bagger van de dag. Door met deze actie op het surrealistisch mooie Scnadinavische album van Ball Rogg, genaamd: Cabin Music', nou zo'n cabin wil ik wel, jezus wat mooi!!!! Dan David Byrne en 'Grown Backwards', grootse muziek van deze intussen legendarische muzikant, componist, tekstschrijver, producer en kunstenaar, psychedelisch mooi!!!! Pinktronix neemt over met 'Right On Delay', schitterende Italiaanse psychedelische elektro!!!! Aansluitend Gold Panda en 'Companion', experimentele psychedelische shit van grote hoogte!!!! Bosnian Rainbows sluit dit recept af, met hun gelijknamige, mooie psychedelische elektrorock album, genieten mensen!!!!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAP?    BRAP?                                                                                                                         
                                                                            BRAPBRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten