Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 16 januari 2014

Muzikaal recept voor het strafbaar stellen van politici die liegen......... ha! ha! ha! ha! Wat zou het stil worden op het Binnenhof!

Een nieuwe dag en alweer verrast de legendarische blogdokter en muziekdruïde P. Pisser jou met een nieuw geneeskrachtig recept. De wetenschap vindt steeds meer aanwijzingen, dat muziek een uiterst krachtig medicijn kan zijn, niet alleen bij herstel van fysieke, maar ook van geestelijke klachten, dus niet getreuzeld, ga lekker zitten of liggen en laat de muziek uit dit recept over je heenkomen. Let op de teksten (al zitten er vaak genoeg onbenullige teksten onder, daarvoor wordt je meestal wel gewaarschuwd), maar laat je vooral door de geweldige muziek meenemen, naar dr. P's droomwereld. Verruim je geest, zoek lotgenoten en laten we met z'n allen vechten voor een wereld, waar medemenselijkheid en geluk de boventoon voeren, een wereld, waar mensen niet meer vergiftigd mogen worden op straat en waar het milieu, de natuur en de dieren gespaard worden voor onmenselijke hebzucht.

De dr. kwam gelukkig zelf langs vandaag, heb 'm wel verrast op een loeiende sirene toen hij aanbelde, de ouwe toverkol donderde bijna van z'n fiets, ha! ha! ha! Gelukkig kon hij er zelf wel om lachen, je moet geen ruzie met 'm krijgen (2 meter groot en bijna net zo breed).
Hier het recept: als eerste Miles Davis en het album 'Porgy and Bess', een schitterend album uit 1959 van deze trompetgod, ontdoe je hersenpan van spanningen en gelul op deze muziek, heerlijk!!!! Een wat vreemde keus nu, van het 4 delige Steely Dan compilatie album 'Citizen', het derde deel, voornamelijk gevuld met muziek uit 1976 en 1977, jezus wat een band, let op hoe technisch perfect deze muziek in elkaar zit, waanzinnig!!!! (Steely Dan speciaal voor Tek, met groet). Door met Jonathan Richman & The Modern Lovers en 'The best Of......', een mooie verzameling van nummers van deze geweldige muziekkant en loltekstschrijver! Rock'n Roll met psychedelische ondertoon, prachtig!!!! Jammer dat 'Egyptian Reggae' er niet op staat, die staat overigens wel op de 'link-pagina'  aan de rechterkant. Animal Collective neemt over met 'Sung Tongs', een prachtig experimenteel psychedelisch album, van grote klasse!!!! Psychedelisch? Kap Bambino (!) met 'Devotion', een bonk energie, lekker opladen maar!!!! Tot slot zusters, broeders ook, het magisch mooie album 'Interludes After Midnight', van Blockhead, ofwel Tony Simon, elektronische psychedelica van de hoogste plank en dan daar nog iets boven!!!!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAPPERDIEBRAPRAP.....DRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten