Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 27 januari 2014

Jaap Smit: de burger moet meer vertrouwen hebben in het bestuur........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Afgelopen vrijdag was de, voor zijn diensten aan het bedrijfsleven en de politiek, met het commissariaat van de koning in Zuid-Holland, beloonde CDA prominent Smit, te gast bij BNR's slijmkwijl Paul van Liempt (na 9.30 u.). Daar vertelde dit enge driftige ventje, dat hij dominee is en dat hij nog voor de oplichters van KPMG heeft gewerkt, echt iets om trots op te zijn...... ha! ha! ha! ha!

Smit vertelde dat hij in zijn nieuwe functie, als commissaris van de koning, een katalyserende rol heeft........?!? Ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het is bijvoorbeeld ook zijn taak leden van het koninklijkhuis te begeleiden bij 'Blauw Bloed', van Liempt vroeg er niet naar, maar ik neem aan, dat hij het flutprogramma bedoelde........ Inderdaad werk van grote importantie!!! Ha! ha! ha! ha! Zijn huidige werk, lijkt op dat van legerpredikant in Seedorf, zo vertelde de oud voorzitter van de vakbond, die heel christelijk meehielp, de werknemers hun ooit volkomen rechtvaardig bevochten rechten, af te nemen.........

We leven in een tijd van teruglopende ledenaantallen, aldus de wijsneus, 'ook bij het CNV'. Alsof het godverdomme een natuurverschijnsel is, i.p.v. het gevolg van de grote wanprestaties van vakbondsleiders, als hijzelf en het driftige leeghoofd Jongerius.........

Dan vindt Smit, dat er te weinig vertrouwen is in bestuurders, 'er wordt teveel gekeken naar declaraties, er moet meer handelingsvrijheid komen, de transparantie is overdreven', aldus de dominee, om daaraan toe te voegen, dat er meer vertrouwen moet komen........ ha! ha, ha! ha! ha! Daar is dan, gezien alle schandalen ook alle reden toe, jezus christus!!!! Dat zijn uitgaven als commissaris van de koning openbaar zijn, vindt Smit niet goed..... ha! ha! ha!ha! ha! Alsof hij er gvd al jaren zit, wat een hufter!!! Het gaat er niet om welke fles wijn hij beter had kunnen kopen, met andere woorden, dat gaat niemand iets aan, zelfs niet als die fles € 500,-- kost, het is tenslotte maar belastinggeld......... Zo herstel je het vertrouwen niet, aldus de dominee, dat hangt van de bestuurders af.........????? Waar heeft de lul het over, als de bestuurders de laatste 40 jaar iets hebben laten zien, is dat ze totaal onbetrouwbaar zijn! Maar hufter Smit ging gewoon door: de burger moet weten, dat bestuurders vrijheid om te handelen nodig hebben en met handelen bedoelt hij zaken doen, zoals bijvoorbeeld met Icesave......... ha! ha! ha! ha! ha!

Dan nog even waarom Smit de functie van commissaris van de koningin kreeg. Van Liempt noemde o.a. Marnix Norder als prominent CDA lid....... ha! ha! ha! ha! Echt scherp en goed voorbereid die van Liempt hè, jammer alleen dat bouwfraude wethouder Norder van de PvdA is......... Nee, Smit heeft gewoon gesolliciteerd en hij heeft nooit te koop gelopen met zijn CDA lidmaatschap, bij het CNV stond ik boven de partijen, aldus dominee Smit...... ha! ha! ha! ha! ha! Ja boven de werknemers, zal je bedoelen, werknemers waar je het vuur voor uit je sloffen had moeten lopen, in plaats van CDA en regeringsbeleid door te voeren en hen al de opgebouwde rechten af te pakken en de fundamenten te leggen, voor arbeidsvoorwaarden à la 19de eeuw..... Wat een smerige leugenaar, gedverdemme!!
Wie hij goed heeft vertegenwoordigd toen hij voorzitter van het CNV was, waren de ondernemers en het CDA, in december gaf hij in feite toe, dat hij eerst het CDA (en de ondernemers) diende en pas daarna het CNV!!!!
Hoe komt deze zak er mee weg? ongelofelijk!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten