Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 6 januari 2014

Toon Geenen: het is nu tijd voor rust........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Afgelopen zaterdag in Tros Kamerbreed, de joker van de Jonge Socialisten Toon Geenen, de voorzitter van de jongerenafdeling van de volksverlakkers partij de PvdA, waar men keer op keer benadrukt, dat de partij sociaaldemocratisch is en men al buikloop van het woord 'socialist' krijgt....... Hoe oud de kwast is, weet ik niet, maar als je de foto's (lullige kop met lullige baseballpet), ziet, wanneer je hem als voorzitter van de JS op google opzoekt en die vergelijkt met huidige foto's, ga je toch echt denken dat deze jonge socialist 'iets' ouder is dan 'jong'. Trouwens socialist? Of is hij alleen socialist in zijn hoe(r)danigheid als voorzitter van de JS? Ook leuk de site van de JS, een soort van punk uiterlijk met zo te een agressieve kat (of is 't een hond?) in de rechter bovenhoek, waarnaast te lezen valt: 'Het rode gevaar'.................... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ach ja, die jongeren willen nog echt een eerlijke en schone wereld, dat zullen we ze wel even afleren bij de JS!!!

Het Rode Gevaar HA! HA! HA! HA! HA! HA!


In Tros Kamerbreed, durfde kwast Geenen te zeggen, dat het nu tijd is voor rust, dus niet weer gaan zeuren over de hypotheekrenteaftrek, of de pensioenen....... Ja ja, hij durft wel hè, net de huurders driedubbel gepakt en dan roepen, dat je je kop moet houden over de hypotheekrenteaftrek, hij en zijn vrienden hebben zeker ook dure panden her en der......
Een groot deel van de PvdA achterban moet toch in huurhuizen wonen, je snapt bij god niet, dat ze niet massaal in opstand komen, tegen het puur asociale beleid van de PvdA met Rutte 2!!!
Hetzelfde geldt voor de pensioenen, als het zo doorgaat, met het beleid van Rutte 2, is er binnen de kortste keren helemaal geen pensioen meer over en nee, daar wil je als 'socialist'/sociaaldemocraat verder geen aandacht voor bij je achterban, die jarenlang voor jan joker heeft betaald aan hun pensioen (vergeet daarnaast niet, dat onder de kabinetten, van de exorbitante PvdA zelfverrijker Kok, een miljarden greep uit de gespaarde pensioenpot is gedaan!!!)

Geenen was op dreef, daarom stelde hij: 'We hebben goede stappen gemaakt het laatste jaar....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, geweldig, records gebroken op het gebied van de werkloosheidscijfers, het aantal faillissementen, het aantal huisuitzettingen, het aantal mensen dat onder de armoedegrens moet leven, een recessie die al dik meer dan 2 jaar aanhoudt (een krimp van procenten, maak je niet goed met 0,3 procent verbetering op het voorlopige dieptepunt) en dan nog de genoemde huurstijging per 1 juli vorig jaar van minimaal 4% (ook voor de sociaal zwaksten), om nog maar te zwijgen over btw en accijnsverhogingen, plus een zwaar wantrouwen van de burgers in de economie........ Nee, Geenen, echt geweldig, waanzinnig zou ik zeggen!!!!!

En dan durven zeggen, dat het nu tijd is voor rust, of zou hij daar mee bedoelen, dat de mensen, die onder de armoedegrens leven en de paar miljoen, die de bodem in hun portemonnee keihard zien naderen, zich het leven moeten benemen, tja, dat creëert wel rust voor de PvdA en ach als daar een hoop PvdA leden tussen zitten, voor de armere leden van de partij, was toch al geen tijd en belangstelling meer bij de PvdA nieuwe stijl, keihard neoliberalisme!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten