Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 27 maart 2021

Ontsla racistische agenten direct: morgen een demonstratie in Rotterdam

Het is een gotspe dat eerder op racistisch gedrag betrapte agenten in Rotterdam mochten blijven dienen, ondanks dat PvdA oplichter en burgemeester Aboutaleb stelde, nadat agenten tegen de lamp waren gelopen met racistische uitlatingen op het internet, dat er geen plaats is voor deze agenten in het Rotterdamse korps....... Deze in feite fascistische agenten mochten aanblijven 'omdat ze diep door het stof waren gegaan......' Nu zijn deze agenten weer betrapt op racistische uitlatingen op het internet (hoe dom moet je zijn als agent???) en blijkt er van dat 'diepe stof' geen sprake te zijn geweest.....  


Het gaat hier overigens niet om incidenten zoals men de bevolking probeert wijs te maken, de politie en het leger zitten vol met racistische psychopaten die gezien hun uitlatingen zonder meer fascistisch kunnen worden genoemd..... Uiteraard moeten de agenten en militairen die zijn betrapt op racistisch gedrag en/of uitlatingen onmiddellijk worden ontslagen!!

Hier een oproep van Doorbraak voor een demonstratie die morgen in Rotterdam zal plaatsvinden om te eisen dat de agenten worden ontslagen die zich schuldig hebben gemaakt aan dit gedrag (als je tijd hebt ga dan ajb en zegt het voort!):

[Doorbraak] Zondag Rotterdam: demonstratie: ontsla racistische agenten

28 maart, Rotterdam: demonstratie: ontsla racistische agenten  #GeenFoeiMaarDoei | Doorbraak.eu

Op zondag 28 maart organiseren Bij1 Rotterdam en Doorbraak een demonstratie “Ontsla racistische agenten”

Op 24 maart 2021 kwamen de agenten die eerder waren ‘berispt’ voor extreem racistische uitlatingen opnieuw in het nieuws: “Rotterdamse agenten stuurden ook discriminerende appjes na dood Hümeyra”.

Ondanks het feit dat de burgemeester bij het bekend worden van de racistische uitlatingen had gezegd dat er voor zulke agenten geen plek was in het korps, mochten de agenten uiteindelijk gewoon blijven omdat zij “diep door het stof waren gegaan”. Wij vinden dat de burgemeester met zijn eerste uitspraak gelijk had en dat hij de daad bij het woord had moeten voegen. Het laatste nieuws maakt overduidelijk wat meteen al de keus had moeten zijn.

Uit het nieuws van 24 maart blijkt namelijk dat de betreffende agenten zich ook racistisch hebben uitgelaten over de vermoorde zestienjarige Hümeyra. “Weer een Turk minder”, luidde één van de berichten.

Wij zijn woedend, en we eisen dat deze agenten alsnog worden ontslagen. Ze hebben ruimschoots bewezen dat ze niet geschikt zijn voor het beroep dat ze uitoefenen en dat ze niet in staat zijn om Zwarte mensen en mensen van kleur veilig te houden.

Op zondag 28 maart om 14:00 uur houden wij een stilstaand protest tegenover politiebureau Marconiplein, op het grasveld bij het witte kunstwerk (locatie nog onder voorbehoud).

Wij vragen alle aanwezigen om een mondkapje te dragen en afstand van elkaar te houden om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Rotterdam eist dat racistische agenten worden ontslagen!

Bij1 Rotterdam en Doorbraak

Zondag 28 maart
Vanaf 14:00 uur
Marconiplein, Rotterdam
(tegenover politiebureau)

https://www.doorbraak.eu/28-maart-rotterdam-demonstratie-ontsla-racistische-agenten/

--
Doorbraak
Middelstegracht 36a, 2312TX Leiden
Email: doorbraak@doorbraak.eu
Telefoon: 0641206167
Versleuteld mailen met Doorbraak kan ook:
https://www.doorbraak.eu/contact/

=========================================

Zie ook: 'Racistische Rotterdamse politieagenten gewoon aan het werk' (lees dat bericht!!)

'Boa's en Joost Eerdmans ('Leefbaar Rotterdam') eisen pepperspray en wapenstok tegen Corona-overtreders'' (Eerdmans is zelf ook fascist, dit blijkt ten overvloede nog eens uit zijn samenwerking met neonazi Nanninga in Ja21....)

'Anti-racisme demonstratie in Amsterdam reden voor hysterische ophef' (en zie de links in dat bericht)

'Grijze Wolven, een fascistische Turkse organisatie, wordt door 10 Nederlandse gemeenten gesteund'

---------------------------------

En terzijde: 'Aboutaleb (PvdA burgemeester R'dam) is blij met afschaffing dividendbelasting en kent geen armoede in 'zijn' stad......'

Voor meer fascistisch optreden van politie klik ook op het label etnisch profileren, wat zo ongeveer alle korpsen in Nederlandse steden doen; dat label vindt je direct onder dit bericht. Het label BLM staat voor Black Lives Matter en door daar op te klikken krijg je de berichten te zien die met dat onderwerp te maken hebben, zoals de grote demonstraties in de VS tegen ronduit fascistisch optreden van de politie daar.

De link naar nieuwe artikelen op Doorbraak vind je onderaan deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten