Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 30 maart 2021

'Bomaanslag' op kerkgebouw Krimpen aan den IJssel: de burgemeester is er echt emotioneel van

Vanmorgen het bericht dat er een 'vuurwerkbom' was afgegaan bij de deur van de Mieraskerk in Krimpen aan den IJssel,  je weet wel de kerk waar een christenbroeder het nodig vond om een verslaggever van RTV Rijnmond een pak slaag te geven..... (de verslaggever was daar om verslag te doen van het kerkbezoek tijdens de Coronacrisis, waar anderen op de bon worden geslingerd en uit elkaar worden geslagen door de politie, mogen de fijn christelijken gewoon massaal naar de kerk, afgelopen zondag met 600 tegelijk, maar ja zij worden dan ook door hun god beschermd tegen het virus!!)

Op BNR sprak presentator en de 'oh zo leuke' opperkleuter Bas 'psies' van Werven in het nieuwsoverzicht rond 8.18 u. over een vuurwerkbom, die van Werven binnen een halve minuut veranderde in een 'bom', ofwel hier was sprake van een 'volwassen bomaanslag...' ha! ha! ha! ha! 


In het Radio1 nieuws van 11.00 u. kwam burgemeester Vroom (what's in a name?) aan het woord en volgens de nieuwslezer was die behoorlijk ontstemt over deze aanslag. (op Radio1 eerder ook al veel meer aandacht voor de vuurwerkbom, maar daar is men dan ook gek op sensatie, hoe meer hoe beter!!)

De burgemeester: "Dit is echt verbijsterend, ik ben er ook echt emotioneel van. Dat mensen hun toevlucht tot geweld nemen, dat hebben we (pluralis majestatis??) gisteren gezegd: doe normaal blijf met je handen af van journalisten, mensen die hun werk doen. Maar dat je zoiets doet bij een kerkgebouw is onbegrijpelijk......." (en met dat laatste doelde hij op de vuurwerkbom)

Burgemeester en huppeltrut Vroom voor de nog 'ongeschonden kerk', ik denk dat hij hier vrolijk emotioneel was.

Dat Vroom er echt emotioneel van was, dus niet gemaakt emotioneel, was niet te horen aan zijn stem of praatje, maar goed je weet natuurlijk niet hoe deze kwast emotioneel klinkt. Kijk Vroom is wel pissig op de man die de journalist afgelopen zondag afroste voor de kerk, maar een vuurwerkbom bij een kerk gaat wat betreft Vroom nog 10 stations verder..... Dus een christen die naar het huis des heeren gaat om gods lof te bejubelen en daar voor de deur een journalist te lijf gaat, is minder erg dan een vuurwerkbom voor de deur.......

Ach ja, Krimpen aan den IJssel: men gebruikt in de Mieraskerk zoals in veel fundamentalistische kerkgenootschappen op de bijbelbelt ('biblebelt') liever het oude dan het nieuwe testament, daar krijg je immers mooie voorbeelden van mensen die vermoord worden als ze een foute stap in hun leven hebben gemaakt, waarbij zelfs het hele gezin werd vermoord, echt fijn christelijk!! Met de woorden van hun here jezus dat je je andere wang moet toekeren als je een klap krijgt, hebben ze op de bijbelbelt geen zier te maken, dat maken ze zelf wel uit, wat zeg ik: ze slaan zelfs als eerste!! Echt fijn christelijke hypocrieten daar in Krimpen!!

Zie ook: 'Haagse politie oefent schunnig en fascistisch geweld uit op demonstranten tegen COVID-19 maatregelen >> burgemeester van Zanen moet aftreden!'

'Vuurwerkbom Bovenkarspel: sensatie op Radio1'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten