Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 31 maart 2021

Roep om censuur op het internet nu ook van actiegroep DeGoedeZaak: een HeelFouteZaak!!

Kreeg gisteren een petitie van DeGoedeZaak (een HeelFouteNaam) met de titel: 'Hoop boven online haat. De politiek is aan zet.'

In het begeleidende schrijven wordt gesteld dat tijdens de verkiezingscampagne uit onderzoek bleek dat met name vrouwelijke politici het onderwerp waren van haat op het internet..... Weet natuurlijk niet wat de jongens en meisjes van DeGoedeZaak zien op het internet, echter de meeste haat gaat vooral naar manlijke politici, niet zo vreemd daar die belachelijk genoeg anno 2021 nog steeds veruit de meerderheid vormen...... Vreemd dan ook dat ze om censuur op het internet vragen, zoals de reguliere media dat al veel langer doen, terwijl die media de grootste verspreiders zijn van fake news en het volk weten te manipuleren, niet alleen met ongefundeerd angst- en haatzaaien voor landen als China en Rusland, maar ook voor het Coronavirus.......

Men spreekt over sterke vrouwen als Sigrid Kaag, Kauthar Bouchallikht (zelfs nooit van gehoord, maar kijk dan ook uitsluitend nog films en wel eens een serie op de Nederlandse tv) en tot slot wordt Sylvana Simons genoemd, een vrouw die ik vooral ken door de onterechte bagger die bekende Nederlanders over haar heen hebben gestort....... En ja, je hebt terechte bagger, bijvoorbeeld als een figuur als VVD flapdrolpremier Rutte weer eens keihard staat te liegen, of als D66 oplichter Kaag zich vromer voordoet dan de paus, maar ondertussen het volk vrijhandelsverdragen als CETA door de strot duwt, die allesbehalve in het belang zijn van het volk noch van de volksgezondheid...... Terwijl ze het ook normaal vindt dat huurders worden gepakt met huren die voor velen al lang niet meer zijn op te brengen, al is daarvoor haar partijcollega Ollongren de hoofdverantwoordelijke...... Uiteraard mag je zo'n wijf (want dat is het) te kakken zetten voor het hele volk, waarbij bedreigingen natuurlijk niet kunnen...... (en daarvoor is niet censuur het geëigende middel, maar strafrechtelijke vervolging, zoals normaal is in dat soort zaken)

De overjarige pubers van DeGoedeZaak vergeten dat ze met hun oproep op den duur ook zichzelf buitenspel zetten, daar velen in Nederland en daarbuiten het al stuitend vinden als je een 'onvertogen woord' gebruikt in een openbaar bericht, terwijl je je wel degelijk zo kwaad kan maken dat je een bewindspersoon het 'één en ander' toevoegt. Neem hare ChristenUnie kwaadaardigheid Carola Schouten, deze teef vindt het normaal dat dieren met buitentemperaturen van + 30 graden Celsius worden vervoerd (en dat gvd voor 8 uur lang!!), terwijl de temperatuur in de laadruimte van zo'n vrachtwagen al snel oploopt tot 40 graden C. en meer...... Bovendien vinden politici het uitermate vervelend als je een petitie tegen ze start, zeker als daar harde woorden in staan en ja zelfs zonder die harde woorden is men al snel voor censuur, zoals Kaag en haar D666 collega opperhufter Ollongren dat zijn........ Ollongren, je weet wel de fantast die denkt dat Rusland hier de verkiezingen manipuleert..... ha! ha! ha! ha! (dat denkt ze serieus!!)

Censuur hoort thuis in een dictatuur en als er met geweld wordt gedreigd is zoals gezegd de politie aan zet!! Politici weten waar ze aan beginnen en moeten niet zeuren als ze het mikpunt van smaad worden en men hen het e.e.a. toevoegt, als je daar niet tegen kan moet je snel de politiek uit en vooral geen directeur- of voorzitterschap elders wensen, immers ook dan kan je het voor je kiezen krijgen!! Bovendien als politici eerlijk zouden handelen en zich werkelijke als volksvertegenwoordigers zouden gedragen, i.p.v. te lobbyen voor het bedrijfsleven, zou het aantal scheldpartijen snel afnemen, maar wat zegt men openlijk, ook in de reguliere media? Juist: 'liegen hoort nu eenmaal bij politiek bedrijven!!'

DeGoedeZaak doet de democratie geen goed met haar petitie, waarin ze NB zelfs de politiek vragen om censuur!! (hoe zot moet je zijn??) Ik vraag je dan ook deze petitie niet te tekenen, integendeel en sterker nog: ajb vooral niet tekenen en zegt het voort!!!

Hoop boven online haat. De politiek (is) aan zet

 Pelle Berting van DeGoedeZaak info@degoedezaak.org via amazonses.com

Ineens was online haat een thema tijdens de verkiezingscampagne, want uit onderzoek bleek hoe wijdverspreid deze aanvallen op met name vrouwelijke politici zijn. [1] Sterke vrouwen als Sigrid Kaag, Kauthar Bouchallikht, Sylvana Simons hebben zich gelukkig hierdoor niet laten ‘wegtrollen’. Maar na de verkiezingen gaat deze stortvloed aan haat en intimidatie door. Van ongure stickers tot extreemrechts op straat; de privésfeer en de publieke ruimte raken vergiftigd. [2] Bovenop de persoonlijke impact ondermijnt dit klimaat van online haat onze vrijheden en democratie. Dit is níet normaal.

Wij maken ons ernstig zorgen over deze toegenomen online haat en intimidatie. We zijn daarom gaan bouwen aan verandering, onder meer via onderzoek, expert-bijeenkomsten en een praktische toolkit voor maatschappelijke veranderaars die ermee te maken krijgen. [3] Verschillende initiatiefnemers hebben ons benaderd om gezamenlijk specifieke problemen rond online haat aan te kaarten. Voor ons reden om de initiatieven te bundelen onder een brede oproep voor politieke actie.

Wij zetten deze oproep tegen online haat en intimidatie, direct bij de installatie van de nieuwe Tweede Kamerleden, hoog op de politieke agenda.
 

Wij stellen hier de komende tijd alles voor in het werk. We staan pal voor en naast al die maatschappelijke veranderaars, politici en opiniemakers die online en offline onder vuur genomen worden. Ook komen we op voor alle eigenzinnige en dappere jonge mensen die eigen levenskeuzes maken, maar de mond worden gesnoerd door hun sociale omgeving of trollenlegers. We trekken samen een grens tegen al het wegzetten, wegpesten en intimideren. Dit stopt hier.

We eisen dat de overheid regie neemt en perspectief biedt op oplossingen. We spreken daarom alle Kamerleden aan, want dit probleem vraagt om een breed gedragen aanpak. Wij zien drie oplossingsrichtingen:

  1. Privégegevens, zoals je adres, horen niet op straat te liggen. De overheid moet actie ondernemen om onze gegevens beter te beschermen, bijvoorbeeld rond de registratie bij de Kamer van Koophandel.
  2. De overheid moet de grote sociale media platforms veel steviger op hun (maatschappelijke) verantwoordelijkheid aanspreken. Het oogluikend toestaan van online haat en intimidatie moet stoppen.
  3. Politie en Justitie moeten online haat en intimidatie serieus nemen. Zij moeten de juiste middelen, expertise en ruimte krijgen om dit probleem aan te pakken.
Help jij deze oproep vanaf vandaag luid en duidelijk aan de nieuwe Kamer te laten horen?
 

Dit is geen kwestie van politieke kleur, maar een voorwaarde voor persvrijheid, de vrijheid van meningsuiting en een open democratie. We komen nu in actie tegen online haat, waar en wanneer het zich voordoet.

Met strijdbare groet,

Pelle Berting van DeGoedeZaak

PS: Samen met bondgenoten vieren we woensdag dat de samenstelling van de nieuwe Kamer meer divers en inclusief is en dus een betere afspiegeling van Nederland in 2021. Ook keren we ons tegen de online haat en intimidatie richting politici en anderen. Hier vind je het Facebook evenement. Je kunt morgen ook online meedoen, door een steunbetuiging van hoop te delen voor de nieuwe Kamerleden. Maak een eigen foto met geheven vuist en bloemen onder de hashtag: #HoopBovenHaat.

[1] Hier vind je het onderzoek van De Groene Amsterdammer naar deze kwestie.
[2] Hier lees je meer over de ongure stickers die geplakt werden op de huizen van maatschappelijke veranderaars en hier over de geplande demonstratie van Pegida tegen het nieuwe GroenLinks Kamerlid Kautar Bouchallikht.
[3] Eerder lanceerden wij als DeGoedeZaak de toolkit: Eerste Hulp bij Online Haat. Deze vind je hier.



Uitschrijven? Dat kan hier.

Contact met ons opnemen? Antwoord op deze mail of stuur een e-mail naar info@degoedezaak.org.

========================================

Zie voor de 'geweldige prestaties' van o.a. de 'sterke vrouw' (en machtsmisbruiker) Kaag: 'D66 laat niemand vallen, behalve dan de huurders en de mensen die recht hebben op toeslagen.......'

'Misdadige en corrupte bedrijfssponsoring van EU politici moet stoppen' (o.a. aandacht voor Kaag als grootlobbyist voor vrijhandelsverdrag TTIP, een verdrag dat lijnrecht ingaat tegen de belangen van het grootste deel van het Nederlandse volk en in het belang is van bedrijven en welgestelden.....)

'Rellen op Capitol Hill: burgeroorlog in VS dichterbij dan de laatste 155 jaar en de roep om censuur klinkt harder dan ooit' (waarbij de rooms-katholieke minister voor D66 Kaag ook hier pleitte voor censuur op het internet, alsof oproepen tot geweld niet al lang is verboden op het net.....)

'EU politici lachen besmuikt om Groot-Brittannië dat met een VS handelsakkoord chrloorkip en hormoonvlees op tafel krijgt, terwijl ons hetzelfde te wachten staat' (en weer met een smerige rol van Kaag....)

'Met CETA komt er straks in de EU verboden voedsel toch op je bord, of hoe we zijn belazerd door Ploumen (ex-minister PvdA) en Kaag (D66 minister)'

'Sigrid Kaag (D66 minister) wil kapitalen in startups steken, o.a. onderwerp op de Global Entrepreneurship Summit 2019'

----------------------------------------------------------

Nu een rondje Sylvana Simons schoppen, niet door anonieme figuren op het internet maar hoofdzakelijk bekende Nederlanders....: 'PvdD moet afstand nemen van raadslid van Lammeren en deze uit de partij zetten'

'Bert Huisjes (WNL) moest lachen als reactie op de racistische en uiterst vernederende 'grap' van Giel Beelen........'

'Typhoon voor de zoveelste keer staande gehouden, ofwel etnisch profileren in Zwolle!! Van der Steur vraagt om hulp.... ha! ha! ha! ha!'

'Machiel de Graaf (PVV): niet welgevallige PVV opmerkingen zijn niet door PVV'ers gedaan....... ha! ha! ha! ha! ha!'

-----------------------------------------------------------

Hier een rondje Schouten schoppen maar dit keer door jouw eigen Azijnpisser: 'Doodzieke 'kalverindustrie' op de been gehouden met grote hoeveelheden antibiotica' (met instemming van CU minister Schouten.....)

''Respectabele' University of Wisconsin-Madison martelt apen op een uitermate sadistische manier.......' (Schouten weigert iets te ondernemen tegen de vreselijke dierproeven in ons land en vindt het zelfs normaal dat dieren hier worden ingevoerd, dan wel 'opgekweekt' om elders als proefdier dienst te doen.....) (en zie de links in dat bericht)

'Het vervoeren van dieren als vracht om daarna geslacht te worden is afschuwelijk wreed: verbieden!!!' (hoofdverantwoordelijke de laatste 4 jaar: CU minister Schouten.......)

'Dierenmishandeling >> 'Kweekvis', de gruwelijke manier waarop deze dieren worden vermoord' (op dat gebied in het geheel geen actie van ChristenUnie hufter Schouten)

'Carola Schouten (CU minister) loog over wetenschappelijk onderzoek naar pulsvisserij.......'

'Dier&Recht spreekt over een succes, vervoer van kalveren, ofwel dierenmishandeling mag niet langer dan 8 uur aaneengesloten'

'Varkens dood door brand in vrachtwagen bij een buitentemperatuur van boven de 30 graden Celsius......' (en zie de links in dat bericht) Ook uit dat bericht blijkt dat Nederland 'uiterst deskundig' is op gebied van dierenmishandeling of beter gezegd 'deskundig' in het martelen van dieren..... 

'Derving is winstgevend!' (supermarkten gooien enorme hoeveelheden vlees weg dat over de datum is, goed voor de winsten; lees dat bericht beste bezoeker!)

'Hitteprotocol is een wassen neus

'Farmers Defence Force en 'de noodzaak' van eiwitrijk voedsel voor koeien en kalveren

'Minister Schouten (CU) moet eindelijk actie ondernemen: stop de extra dierenmishandeling door hete zomers in de intensieve veeteelt

'Carola Schouten (CU minister) verbiedt vanwege dierenleed veetransporten tot buiten de EU: leed dat tegelijk willens en wetens in stand wordt gehouden door die transporten....' (waarmee Schouten transporten binnen de EU in stand houdt, zoals die van Nederland naar bijvoorbeeld Hongarije, ga maar na hoe lang die transporten duren.....)

'Veetransporten naar buitenland moeten onmiddellijk worden gestopt'

'Carola Schouten (CU minister) vindt dat dieren in overvolle vrachtwagens tot en met 35º C. mogen worden vervoerd'

'Een onmiddellijk verbod op de nieuwbouw van mestkelders onder megastallen' (ook daar falen van Schouten op 'megastal' niveau....)

'Dierenmishandeling op 'ongekend' grote schaal'

'Dierenmishandeling: in Nederlandse slachthuizen worden dieren vreselijk gemarteld en dat bij herhaling, varkens worden zelfs levend gekookt.....' (al de zogenaamde 'stringente maatregelen' van Schouten die dit moesten voorkomen, werken niet zoals de praktijk telkens weer laat zien....)

-------------------------------------------------------

Zo en nu is de beurt aan hare D666 kwaadaardigheid Ollongren: 'Ollongren (D66 minister) en Jorritsma (VVD Eerste Kamer) 'nemen de schuld op zich' voor de schunnige notitie waarmee ze Omtzigt de Kamer uit wilden werken'

'Huizenprijs met hoogste stijging in bijna 20 jaar, terwijl huurders intussen tot 10% meer betalen voor een dak boven het hoofd dan kopers......

'Verkiezingsuitslag: Nederland kiest voor verdere bezuinigingen op gezondheidszorg, jacht op toeslagontvangers, bescherming van belastingontduiking en waardeloos beleid op de Coronacrisis' (vergeten nog te noemen dat Nederland ook heeft gekozen voor het verder uitbuiten van huurders, dit vanwege het schofterige beleid op dit dossier door Ollongren, de laatste 4 jaar)  

'D66 laat niemand vallen, behalve dan de huurders en de mensen die recht hebben op toeslagen.......'

'Julius Terpstra, Tweede Kamer CDA 'deskundige' op het gebied van de woningbouw' (met een 'mooie rol' voor Ollongren) 

'Geheel hypocriet willen de landelijke overheid en de lokale overheden de mogelijkheid om speculatie met huur- en koopwoningen tegen te gaan' (uiteraard met Ollongren in de hoofdrol)

'Kajsa Ollongren (D66 minister) en de Russische manipulatie van de Provinciale Statenverkiezingen' (ha! ha! ha! ha! Je ziet 't voor je: Putin met rode oren bezig om de verkiezingen van wereldmacht Nederland te manipuleren!!)

'Ollongren (D66 minister) manipuleerde bevolking met beschuldiging Russische manipulatie door desinformatie en nepnieuws'

'Kajsa Ollongren (D66 vicepremier): Nederland staat in het vizier van Russische inlichtingendiensten....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Ollongren (D66 minister) schiet een levensgrote bok met fake news show'

'Ollongren gesteund door Thomas Boesgaard (AD), 'Rusland verpakt het nepnieuws gekoppeld aan echt nieuws.....' Oei!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten