Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 26 mei 2016

Machiel de Graaf (PVV): niet welgevallige PVV opmerkingen zijn niet door PVV'ers gedaan....... ha! ha! ha! ha! ha!

Het hufterige PVV keffertje de Graaf liet zich gistermiddag op BNR (nieuws van 17.00 u.) uit over de ophef, die ontstond rond racistische uitlatingen van PVV'ers op de sociale media. 'PVV Aanhangers', is een groep die racistische uitlatingen deed over Sylvana Simons. De Graaf 'verklaarde' geheel hopeloos en met veel gehakketak, dat het ondoenlijk is voor de PVV om alle uitlatingen op de sociale media gedaan, na te trekken (en afstand van zogenaamde PVV uitlatingen te doen..).... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Dat lijkt me in het geheel niet moeilijk, immers de PVV is geen partij maar een beweging, daardoor kan iedereen die het in z'n kop krijgt, zich uitgeven voor PVV'er!! Uiteraard zijn er de landelijke en lokale politici van de PVV die via Facebook pagina van de groep 'PVV Aanhangers', anoniem, of onder een valse naam uitlatingen doen, uiteraard voor opmerkingen die niet in de Kamer of media gemaakt kunnen worden, zoals in het geval van Simons.........

Sterker nog, zoals gezegd: de Graaf stelde dat het ondoenlijk is om alle uitlatingen gedaan op het internet na te trekken en zodoende is het onmogelijk om afstand te nemen van alle uitlatingen, gedaan onder PVV vlag. Terwijl het hier om een groep gaat die zich 'PVV Aanhangers' noemt...... Hoe moeilijk is het om openlijk in de media te stellen, dat de PVV afstand neemt van die groep en haar uitlatingen verfoeid??? Daar de PVV dit niet doet, kan je niet anders concluderen, dan dat er wel degelijk PVV'ers zijn, die uitlatingen doen via de Facebook pagina van die groep!! Die 'PVV'ers' moeten wel politici zijn, daar dit de enige echte PVV'ers zijn. Dat is één van de redenen dat de PVV geen afstand wenst te nemen van de groep 'PVV Aanhangers'.

Daarnaast doet de Graaf in deze net of PVV politici nooit een onvertogen woord in de mond nemen, of keihard liegen als ze weer eens angst- en/of haatzaaien..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Uiteraard is de verklaring van de Graaf niets anders dan een poging niet voor racisten uitgemaakt te worden. Binnen de PVV heeft men daar schijt aan, dat blijkt wel uit alle uitlatingen door PVV politici in het verleden gedaan........ Daarnaast: met afstand nemen van 'PVV Aanhangers', zou de PVV haar eigen 'haat- en angstglazen' ingooien en een groot deel van de PVV kiezers van zich vervreemden........

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten