Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 12 mei 2016

Willemijn Veenhoven: "Kan die (Johnson) geen schone schoenen kopen....." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ik heb nog lang getwijfeld, maar nu weet ik het zeker, niet Jurgen van den Berg, maar Willemijn Veenhoven is de domste presentator, die de Nederlandse publieke omroep ooit had!!

Afgelopen maandag stemde ik even af op Radio1, toen men sprak over Boris Johnson, de huidige burgemeester van Londen en tevens Lagerhuis lid. 'Heel belangrijk' had men het over de verschijning van deze flapdrol, dus hoe hij gekleed is, daar Veenhoven "daar alles van wil zien..." ha! ha! ha! ha! Ja, dat is heel wat belangrijker dan zijn politieke ideeën, daar snapt leeghoofd Veenhoven geen barst van.....

De schoenen van Johnson kwamen voorbij, daar hij nogal eens op vuile schoenen schijnt te lopen..... "Kan die geen schone schoenen kopen..??" Zo klonk het verbaasd uit de holte, waarboven bij Veenhoven de hersenen ontbreken..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Je ziet het voor je: Veenhoven heeft een afspraak, maar haar paaldans laarzen zijn vuil, dan schiet ze snel even een schoenwinkel in en koopt daar 'schone laarzen......'

Jéééééézus!!!

Zie ook: 'Willemijn Veenhoven, een leeghoofd van ongekend formaat'

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'Johnson'.

PS: Uiteraard blijft van den Berg (tegenwoordig 's morgens Radio1 Journaal presentator) met stip op nummer twee staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten